Sivut

1.2.2013

Ai että liukuvärjätty?

Tän viikkoiseen shoppailupostaukseen ystäväni Hanna oli tuumannut että mun hiukset on kasvaneet ihan hirveästi. Aloin pohtimaan asiaa ja juu-u, on se myönnettä, että nehän alkaa olemaan jo pitkät. Ihanaa! Ei aikaakaan kun saan nämä jo jättinutturalle ja se jos jokin on ihanata ♥!


Mulla on myös aivan uusi tukkaidoli: Venla Kokkonen, joka on siis ylex:n juontaja ja tätä nykyä tuttu myös Iholla -sarjasta. Oon aiemmin ihastellut sen ihmisen ihanan käheää ääntä radiosta, mutta nyt kun näin telkkarissa, niin vöi jösses sitä tukkaa. Aivan ihana pitkä liukuvärjätty kuontalo.  Siinä mulle vähän tavotetta, että tätä harakanpesää ei leikata (paitsi vain latvoja), ennen kun hiukset on yhtä pitkät.

Ja nyt sitten sitä näytettä mun tukasta. On muuten aika hauskaa, että tosi moni on kysynyt, että oonko liukuvärjänny hiukset, ei en ole mulla on vaan niin pitkä juurikasvu kohtuu smoothilla liukumolla, kiitos  blondiraitojen ja auringonpaahteen viime kesänä, hehe. Eli tuo on mun oma väri mikä tuolta juuripäästä pukkaa. Nyt ei olekaan pienintäkään aikomusta värjätä tukkaa varmaan seuraavaan pariin vuoteen. Ainoa millä välillä piristelen ilmettä on noi colormaskin sävyttävät hoitoaineet.

Nyt ihanaa viikonloppua tää suihkasee taas kohti Helsinkiä, vaan tälläkertaa ihan vapaa-ajan merkeissä.


Tässä sitä olis kuontaloa kerrakseen

Kyl velipoika saa olla taas ylpee! 

Siinä se roikkuu! Huom! uudet korvikset käytössä, ihanat!

7 kommenttia:

 1. Venla on kyllä IHANA!

  VastaaPoista
 2. Se taitaa mennä niin, että kun on pitkät hiukset kaipaa lyhkäsiä ja toisin päin. Päälaella keikkunut nuttura on täällä siis miettinyt, josko se joskus pääsis sieltä alas! Vaan en ikinä sit kuitenkaan rohkene leikkaamaan kun muutaman sentin :) korvikset on hienot! Noita näppäinpaloja ostin joskus kalevankadun Fridasta ja tein vastaavanlaiset :) Siellä on muutenkin kiva pieni taide puoli, josta löytää kivaa näperteltäväksi!

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis kuva tuo eka + hyvä tunnelma :) Ja on noissa muissakin tietty :))

  Uuden kauden Iholla tyypeistä juuri Venla on symppis ja sitten tykkään kanssa itnörtti Johannasta (kun itsekin olen itnörtti).

  VastaaPoista
 4. Kaunis tukka! Mä en kyllä ihan vielä kaipaa nutturaani takaisin. Lyhyt on niin ihanaa vaihtelua! Venlalla on kuuli fleda, mullakin oli liukuvärjäys vuosi sitten. Ei tosin yhtä radikaali kuin Kokkosella.

  VastaaPoista
 5. Mä en tosiaankaan lyhyttukkaisena kaipaa pitkiä hiuksia, ennemmin leikkuutan aina vaan lyhyemmäksi ja lyhyemmäksi... Mutta värinä se oma blondi maantienharmaalla mausteella, joka on mun oikea sävy kulmakarvoja ja ripsiä myöten saa aina mut värähtämään kauhusta kun se tuolta juuresta alkaa pilkistellä. Blondit hiukset ei vaan jotenkin sovi mun luonteeseen ja tyyliin ollenkaan :D

  Ihanan nukkemainen sivuprofiili muuten sulla! :)

  VastaaPoista
 6. Olen tuumailija :-D pitkät hiukset sopii sulle ihan pirun hyvin mut niin lyhyetki! Sul sit sopii sit kaikki nii pirun hyvi :-) itse olen niin tylsä hiusten suhteen byyyhyy

  VastaaPoista
 7. Mulle tehtiin tällä viikolla liukuvärjäysopereissöni :)

  Mulla on nyt latvat melkein mustat ja päältä edelleen bloondeee <3
  Postausta luvasssa myöhemmin :)

  Mut joo, melko liukuvärjätyiltä nuokin näyttävät, mun kaveri teki itselleen "liukuvärjäyksen" siten, että värjäs aina vaan tyvikasvun, ja anto latvojen haalistua. Nätti tuli niinkin.

  Tsempiä kasvatukseen :)

  LottaPop

  www.hymyin.blogspot.com

  VastaaPoista