Sivut

18.2.2013

Jos ei se tapa, niin se vahvistaa!

Huh, no olen ainakin ihan rättipoikki. Kellehän tässä just sanoin, että tästä kuusta kun selviän, niin selviän taas mistä vaan! Eli täällä sitä ollaan uudessa ihanassa asunnossa, sekasorron keskellä ja kynsiä purren paineillaan ensi viikon opparin palautusta ja kaiken maailman muita hommia. Huh huh.

Että jos ihmettelette, että missä päivitykset, niin täällähän meni koko viikonloppu iloisesti muuttaen. Ja kun viikonloppuna en kerinnyt työpöytään päin katsoakaan, niin tänään onkin ollut sitten aevan hirmuinen kiirepäivä töiden kanssa ja tavaroiden järjestely on saanut taas oottaa hetken.

Yllä mainitusta syystä ette nyt näe vielä kuvia kodistamme. Ei tässä viel ole mitään näytettävää, kun joka nurkka on täynnä laatikkoa ja nyssäkkää. Mutta voin kertoa, että ollaan kyllä päivitetty vähän verhoa ja pöytäliinaa ynnä muuta, niin tästä tulee kyllä niin ihana kevätkoti, kun vaan kaiken saa paikalleen.

Huomaan kyllä nyt, että viikonloppu meni aamusta iltaan muuttaessa, kun tuntuu että veto on ihan pois. Harmittaa kun sellainen perus arki on kyllä nyt loksahtanut ihan pois paikoiltaan. Kai se sieltä loksahtaa takaisin pian. Ja jos jostain revin riemua tähänkin erittäin stressaavaan ajanjaksoon, niin siitä, että kevät se vaan tekee tuloaan!  Täällä uusilla kotihuudeilla jo linnut laulelee aamusella ja isoista ikkunoista tulvii päivällä sisälle valoa niin, että ei siinä vaan pysty näyttämään nyrpeää naamaa. Näin on näppylät! Mutta nyt on pakko lähteä lepuuttamaan tuonne meidän ihanaan uuteen sänkyyn.

Malttakaa vielä viikko pari, niin täältä alkaa taas tulemaan postausta harvase päivä. Loppuu tää karmaseva ressi! Hyvää yötä!

Nyt pieni lista huomioista, joita muuttoviikonloppu minussa herätti:
 • Jos on näin onnettoman pienet kädet, niin on kovin vaikea nostaa isoja esineitä, vaikka voimat muuten riittäisikin. Näillä kun ei saa kunnon otetta.
 • Pienilläkin käsillä pystyy nostamaan yllättävän painavia asioita, jos vaan uskaltaa yrittää. Esim sohva nousi neljällä pienellä naisen kädellä ja kulkeutui 5:stä kerroksesta rappuaj pitkin alas kuin itsestää!
 • Ei kannata muuttaa tyhjällä vatsalla
 • Muutto on aina raskaampaa kun mitä muistaa. Monta kertaa pitää muuttaa, että se tuntuisi kevyemmältä kuin aikaisemmin?
 • Muutossa olisi hyvä olla jalassa housut, joissa on taskut -> ei tarvitse muuttaa ulkotakki päällä ja hikoilla kuin pieni possu.
 • Jos et keksi mitään muuta hyvää syytä raahata peppuasi salille tai jumppaan, niin tässä yksi: muutto on huomattavasti helpompaa!
 • Muutto on lopulta kuitenkin ihanaa.
Paloja viime aikojen duneista. Ylin rivi on opparista, jonka senkin esittelen teille pian!

6 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Ja tsemppiä loppurutistukseen! Mullakin on opparin palautus ensi maanantaina. Innolla ootan mitä ootkaan tehnyt! Ylärivi näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista
 2. Hurjasti onnea uuteen kotiin :) Jaksaa jaksaa painaa! :) Mulla ois tavotteena selvitä toukokuun loppuun hengissä, sit voi vähän huokasta :D

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä laatikoiden purkamiseen :) Muuttaminen on kyllä pirun rankkaa vaikkakin ihanaa. Niin ja tyhjällä vatsalla ei sovi tehdä mitään koskaan :D

  VastaaPoista
 4. Iloisia arjen hetkiä, kun taas pääset siihen käsiksi. Ittelläkin muutto viikon päästä, kiitos näistä muuttovinkeistä :)

  VastaaPoista
 5. Muutto on kerta kerralta raskaampaa KOSKA tavaramäärä on kerta kerralta suurempi. ? Hei hoi mun plokissa on sulle haaste. http://ponytales-ponytales.blogspot.fi/2013/02/haastetta-kehiin.html

  VastaaPoista