Sivut

18.6.2012

Ja palkinto menee....MINULLE!

Tän likan viikonloppu meni aika lailla koko kevään teemaa noudattaen eli töitä paiskiessa. Eipä sitä kerinnyt juuri muuta edes tekemään. Kun katson kevättä taakse päin niin voin todeta, että oon mä ollut kyllä aika hurjan ahkera. Koulut ja työt kaikki oon hoitanut todella kunnialla läpi vaikka niitä on ollu aivan hirveästi! Välillä on kyllä yöunet ja suhteet kärsinyt, mutta on niitä pystynyt sitten paikkailemaan aina jossain välissä kaiken moisilla keinoilla.

Mutta kun ihminen on super ahkera niin sehän ansaitsee palkinnon eikö? Olenkin tänään palkinnut itseni oikein mojovasti; menin ja ostin nimittäin piiiitkään haaveilemani iPhonen! Nyt on tämä mimmi sitten omppuilija henkeen ja vereen, hehe. Näin ensi puraisulta puhelin vaikuttaa täydelliseltä. Pitää antaa teille syväluotaavampaa käyttäjäkokemusanalyysiä kun olen tuota jonnin verran käyttänyt ja saanut siihen siten parempaa otetta. Ihana se on!

Vaan kaikkihan tietää, että ruoka se vasta ihana palkinto onkin ja jos sen saa nauttia viellä hyvässä seurassa, niin mikäs sen parempaa. Ei ois voinut paremmin sattua, että juuri tälle maanantaille saatiin Jarkkiksen kanssa “illalliskutsu” ystävältäni Raisalta ja mieheltään Sampalta. Pakko sanoa, että tuli kyllä niin tarpeeseen. Raisa ja Samppa oli loihtinut meille aivan ihanaa lohta ja uutta pottua. Koska isäntä pari kokkasi meille ruuat niin me oltiin luvattu pitää huoli jälkkäripolitiikasta. Minäpä sitten otin ja pyöräytin tänä aamuna mustikkapiirakan ja se myö sitten vietiin viellä paketti vanililjajäätelöä kyljessään “illallisille” (illallinen on ehkä liian muodollinen sana tälle meidän kavereiden kesken kanssa syöpöttelylle). Oli aivan ihana ruoka kokonaisuus ja juttua riitti. Kiitos Raisa ja Samppa! Sovittiin, että otetaan tämä ehdottomasti toistekin uusiksi niin että myö kokataan. Tästä voisi mun puolesta tulla vaikka kiva tapa!

Tässä vähän todistusmateriaalia mun palkitsemispäivästä:


Siinä se nyt on vihdoin!

ja niin pinkkinä, että hirvittää :D


Näin oli meillä pöytää koreana <3

Kyllä täytyy sanoa, että on se lohi ja uudet perunat vaan niin kesäruokaa!

Kokkihan se siinä itse
Kukkeli kuu heu salaatti!
Syntisen helppo mustikkapiirakka


Nami nam <34 kommenttia:

 1. Ahkeruus palkitaan aina! jos nyt sitten jo rauhottuisi ja voisit nauttia kesästä? Tiedän kyllä tunteen, koko vuoden tuntunut siltä että kavereille ei ole ollenkaan aikaa...

  I <3 iphone. ikuinen fani. :-)

  I <3 mustikkapiirakka. mäkin haluan !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nää kiireet tästä kyllä tälle kesälle yhtään vähene, kun töitä on yhä jäljellä ja oppari kutsuu :D! vaan ei haittaa. Oon sen hyväksyny aikaa sitten, ettei tää tuu olemaan mikään lepokesä.

   Ja todellakin I <3 iPhone

   Ties vaikka tekasisin sulle mustikkapiirakan kun tuut suomeen :)!!

   Poista
  2. mmmm nam nam nam :-) Myös Angelon suuuuuurta herkkua se mustikkapiirakka :D

   Poista
 2. Hyvä ostos! iPhone on kyllä paras, ollut mulla 1,5 vuotta ja ei mitään pahaa sanottavaa vieläkään. :) Tuo valkoinen on kyllä kiva! Nuo Bumper tmv. -suojat kyllä meni mulla tosi nopsasti huonoon kuntoon. :(

  VastaaPoista