Sivut

11.6.2012

And the winner is...

Arvonta on nyt suoritettu Leonin toimiessa onnettarena ja Pipsalta lahjan mukana tullut lahjapussukka juhlavana arpaonkalona! Onni potkaisi yhdeksästä osallistujasta kolmea onnekkainta, joten nyt oli aika hyvät kertoimet voittaa, kannatti osallistua!  Moni ei tohtinut haasteita mulle heitellä vaikka lukijamäärät on ollut kyllä ihan kivoja viime viikkoina. Mutta ei haitanne sain ihan loistavia uusia postausideoita teiltä hyvät lukijat. Kiitos niistä! Vaan pidemmittä puheitta tässä kolme voittajaa kommentteineen (juhlavaa rummutusta):

Sanja:
Hmm.. En ole vielä kovin paljoa lukenut blogiasi (Pipsan blogin kautta tänne eksyin) joten en tiedä onko jossakin postauksessasi jo vastaus tähän mutta kysyn nyt kuitenkin kun itseäni kiinnostaa: mistä juontaa juurensa blogisi nimi? :)
Minullekin yksi arpa sillä oma blogini on sen verran uusi ettei sinne vielä kannata paljoa muiden arvontoja mainostaa kun ei ole kävijöitäkään :D Mutta sinua alan kyllä seurailemaan! Tosi kaunista taidetta tee
t!
Kerro omista lempitaiteilijoista ja miksi ne puhuttelee sinua. 
Yksi arpa, kiitos.
Mä haluisin tietää jotain blogeja ja muita, jotka inspiroi töihin ja sellaiseen!Onnea tuhannesti voittajille ja muille enemmän zemppiä ensi kertaan!
Näitä tulee ihan varmana lisää taas pian! Kiitos kaikille. Alan lähipäivinä vastailemaan teidän kysymyksiin/haasteisiin, joten pysykääpäs kanavalla.

Voittajat:  Laittakaa mulle sähköpostiin (a.polkutie(at)gmail.com) osoitteenne ja ilmoitus minkä printin näistä haluaisitte (laittakaa kaksi vaihtoehtoa, niin varmana sitten saatte mieleisen) niin saan palkinnot postiin. Jibbii!
2 kommenttia:

  1. aww seuraavalla kerralla toivottavasti osuis mun kohdalle :)

    VastaaPoista
  2. Jipiiii! Laitoin sulle postia :)

    VastaaPoista