Sivut

7.6.2012

Well Hello Hero!

Mulla oli tuossa taannoin serkkujen järkkäämät Sankaribileet, enkä olekaan sieltä teille esitellyt vielä yhtään kuvia, siispä ajattelin, että tällainen myöhäinen torstai ansaistee vähän sankaruutta osakseen. 


Serkut järkkää aina niin törkeen hienot puitteet bileilleen, ettei ole tosikaan. Tällä kertaa edellisten bileitten lännensaluunan lisäksi oltiin autotalliin rakennettu disco savukoneineen, strobovaloineen ja tietysti discopalloineen! Ihan mahtava meno, väittäisin, että parempi kun yhdessäkä Lahen kuppilassa, hehe.


Tässä ei suinkaan ole kuvia edes puolien asuista, kun en nyt kyennyt tiedustelemaan asianomaisilta haluaako he naamataulujaan edes naamioituina uutistoimiston lööppeihin. Mutta mukana oli kuitenkin esim. Kari Grandi, Robin Hood, Orange Juice, Arvuuttaja, Poison Ivy, super sika, Captain America, Ghost Busters (kertaa kolme autoineen päivineen), Mitch Buchannon, Linda Brava, Nalle Puh jne jne
Moni kysyi multa, että kuka sankari olen ja vastasin siihen, että “oman elämäni supersankari!”...paras sankari ikinä!


Jos oisit itse sankari, kuka sankari olisit?


Siispä salamyhkäisiä kuvia tulloopi tässä!

Anselmi ennen....
...ja jälkeen! Ei yhtään hullumpi maski!
arvuuttajahan se siinä!

mun ja Ironmanin money shot!

Ironman serkkuni päivänvalossa.

Super jesse?

Olipa kiva käydä vessassa ku tällai kaveri kyselee vieressä että miks oot noin vakava! (kyllä siel oikeesti oli viritetty äänet kun oven aukas, meinas tulla housuu ku säikähin!) 


Kryptoniittiäkin oli tarjolla...nam nam! (hyytelöshotteja)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti