Sivut

27.6.2012

Inspistä!

Nyt on oikein bueno hetki alkaa purkamaan täysin randomissa ja mielivaltaisessa järjestyksessä blogiarvonnan satoa, eli teidän loistavia kysymyksiänne!
Tänään ensimmäisenä aion käsitellä Jeminan kysymyksen joka kuului näin: 

Jemina31/5/12 19:47 
Mä haluisin tietää jotain blogeja ja muita, jotka inspiroi töihin ja sellaiseen!

Seuraan enemmän ja vähemmän aktiivisesti muutamaa taide/design/siistein juttu ikinä- blogia ja niiden esittelyt tulevat nyt tässä (sivulle pääset klikkaamalla nimeä).
Onko jokin aivan loistava blogi jota mun pitäisi sun mielestä seurata? Pistähän kommentoiden!

FFFFOUND!:  
Mielenkiintoinen blogi, jossa esitellään aina kaikkea siistiä, muotoilua, kuvituksia, valokuvia...ihan kaikkea! Suosittelen lämmöllä tämän seuraamista ihan päivittäin, vaikkei ite varsinaisesti olisikaan alalla.

Pikaland:  
Aivan ihana blogi, jossa toinen toistaan mehevämpiä kuvia. Eli sivustolle kerätään eri kuvittajien töitä ja niitä esitellään blogissa. Löytyy myös facebookista! Varoituksena: aiheuttaa addiktiota ja suuria ahdistuksia siitä, kuinka upeita kuvia maailma on pullollaan.

Doodlers Anonymous:  
Ihana luonnoskirjamainen sivu, jossa rennon rempseetä, mutta siistiäkin siistimpää piirustelua! Tämä buustaa todella kivasti omaakin luonnostelua usein!


Illustration friday:
Sivustolla julkaistaan joka viikko piirrustus haaste tietysä aiheesta. En ole ite perehtynyt tähän osioon, vaikka mieli tekisi.  Sivulla on kuitenkin todella laadukas kuvitusblogi, jota tulee seurattua useasti!
Pikalandin aivan ihana banneri <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti