Sivut

26.6.2012

Elämää ja menoa Helsingin herrana!

Helsinki on kesällä aivan ihana paikka. Täällä on niin paljon elämää ja menoa. Joka nurkassa tapahtuu jotain ja jo pelkästään kaduilla löyttyy paljon nähtävää.

Oltiin porukalla tänään Linnanmäellä, joka suoraan sanottuna pursuaa elämää kaikkine muksuineen ja hattaroineen. Jopa roskikset siellä kikattaa iloisesti ja kiittelee kun roskan työntää luukusta sisään (nerokas tapa opettaa ipanoille siisteyttä ja ympäristökasvatusta)! En ostanut ranneketta, joten laitteet rajottui tällä kertaa näköalaajeluun. Sieltä korkeuksista näki aika kivasti koko Helsingin. Laitan hyviä kuvia sieltä kun saan nuo tuosta Markilta koneelle.

Huomaa, että melko hektinen kevät alkaa näkymään tässä ihmisriekaleessa, kun hotellin sänky tuntuu vetävän puoleensa kuin magneetti. Ihan hurjasti väsyttää. Mutta ei auta vain kaatua sänkyyn, kun täällä on niin paljon nähtävää. Ateneumiin on avattu Helene Schjerfbeckin juhlanäyttely, joka on suurin koskaan järjestetty Schjerfbeck näyttely. Se on aivan pakko nähdä, koska ko taiteilija on ehdottomasti yksi suosikeistani. Myös Kiasman sarjakuvanäyttely Päin näköä! ja  Camou flage -näyttely kiinnostaisivat kovasti. Pitää ehkä raahata kulttuuriystävä Hannu kansani tuonne Kiasmalle kesän aikana, jos nyt ei ihan kaikkea ehdi eikä jaksa.

Suunnitelmissa olisi myös huomisen aamupalaverin jälkeen mennä kasvitieteelliseen puutarhaan ihastelemaan kasvimaailman ihanuuksia. Sitten mun pitää myös etsiä Jarkkis kullalle pieni tuliainen/nimpparilahja kun sillä murusella on nimpparit tänään (onnea kaikille hyville tyypeille kenen nimi on: Jarkko, Jarmo, Jarno, Jorma, Jeremias tai Jere).

Semmoista tällä erää. Tässä muutama kuva kännykästä napattuna taas.


Hotellin aamupala on niin nam!

Kiasman edessä oleva höyhen pyörä.

Onnellinen lapsukainen Lintsillä

Kuinka noi pystyy menemään näihin laitteisiin??
Ostin Lintsin Pellen puodista  hömppäily linssin, jolla saa hauskoja kuvia.
Anselmi  +30 kg ja -30cm ?
Lintsin hupsuttelupeilit pitää huolen siitä, ettei syöminen
lähde loppureissuun ihan käsistä, ettei peilikuva muutu ihan todellisuudeksi.

Hotlalla rentoutuen<3 Kohat meen vaahtokylpyyn!

1 kommentti:

  1. Miks mä en ikinä pääse hotelliin!? Haluisin kans nähdä sen Schjerfbeckin, onkohan se kuinka kauan esillä..?

    VastaaPoista