Sivut

16.6.2012

Kiveen hakattua logoisuutta

Joskus varmaan vuosi sitten facebookissa yks graafikko väläytti ajatuksen, että kiven muotoon perustuvia logoja on nyt aivan joka puolella....sen jälkeen en ole ollut entiseni. Näen niitä joka lehdessä, mainoksessa, nurkassa....argh! Ja se on oikeesti todella todella rasittavaa. Kai tää on jonkin sortin ammattivamma, mutta oon kyllä onnistunut tartuttamaan tän kivilogobongaamisen jo Jarkkikseenkin.
Tässä nyt uusin kivilogo bongaus on Pandan uusi logo...ai että pitikö niidenkin. Ois pitänyt sen vanhan ovaalin muodon ja heittänyt sen vaikka vähän vinoon, jos elämä tuntuu liian tasaselta, mutta eih.

Toki tässä on hyvänä suunnan näyttäjänä ollut kaksi Suomen tunnetuimmista brändeistä Valio ja Sonera, niin kai se sitten menee, että mitä isot edellä sitä pienet perässä.
Alla näette siis Valion, Pandan, kauppakeskus Valon (Lahes), Soneran ja Holman Apteekin (myös Lahes) logot, jotka ilahduttavat mun ohimosuontani läsnäolollaan. No toi Valion logo on kyllä ehkä enemmän lehti kuin kivi, mutta menköön nyt tähän samaan "epäsymmetrinen ovaalista väännetty läiskä" kategoriaan.  Myös Telefinlandin uusi logo on vähän samaa settiä, mutta en nyt sitä tähän rykässyt.

Että olkaa hyvät vaan, tää asia on vähän sellainen, että kerran kun olet nähnyt ei sitä voi tehdä näkemättömäksi...tai sit se oon vaan minä.

Hyvää lauantaita tyypit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti