Sivut

3.12.2015

Luukku 3: Kalenterit kalenterissa

Kolmas luukku aukeaa ja paljastaa sisältään lisää luukkuja. Keräsin teille nimittäin hauskoja netistä löytyviä joulukalentereita ja tässä niitä tulee:


Älypään joulukaleneteri:
Älypään joulukalenterista putkahtaa kiva visa joka päivälle. Oon toisinaan hyvinkin koukussa Älypäähän, nyt en tosin pitkään aikaan, ehkä tästä lähtee taas visailuvimma.

Dropsin joulukalenteri:
Neuloosin riivaamille, vannoutuneille jouluihmisille ihania jouluisia neulonta- ja virkkuuohjeita. Mahtava kalenteri!

Pikku Joulutonttu joulukalenteri:
Todella karski ja paikoin hyvinkin mustan huumorin sarjakuvajoulukalenteri. Kalenteri on päivittynyt jo useamman joulun, itse löysin tämän viime vuonna ja en oikein tiedä välillä pitäiskö itkeä vai nauraa.. päättäkää itse :D.

Harmaan pupun päiväkirjan Joulukalenteri:
Tämä on uusi tuttavuus, mutta kolme ekaa kuvaa on niin kauniita, että varmasti seuraan loppuun asti.
Käykää itse kurkkimassa!


Muksuille ja muksun mielisille:

Korkeasaaren joulukalenteri
Kalenterissa pääsee seuraamaan videoiden ja tarinoiden kautta eläinten talvipuuhia. Tosi hauska idea. Kalenterissa myös arvontoja.

Papunetin joulukalenteri:
Tosi symppis sammakko seikkailee kalenterissa ja paljastaa luukusta joka päivälle kivaa pientä peliä tai puuhaa pienille.

Suomen luonnonsuojeluliiton joulukalenteri:
Ihana eläinteemainen kalenteri perheen pienimmille. Meillä ainakin tykätään.

Paljon löytyy myös muita ihania joulukalentereita kun googlaa hakusanoilla "blogi joulukalenteri" tai "sarjakuva joulukalenteri". Jokaiselle varmasti jotakin! Vielä kerkiää ottamaan haltuun monta kivaa kaltsua.

Lisäksi ihanainen norsis pitää blogissaan Hupsistarallaa myös joulukalenteria ja hänen tämän päivän luukusta putkahtikin mun 1. luukussa esittelemät väritettävät joulukortit! Käykääs kurkkimassa miten heillä pieni apuri pistää korttia koreilemaan <3.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti