Sivut

2.12.2015

2. Luukku: Joulupukin hommia


Uutistoimiston joulukalenterin toisesta luukusta tupsahtaa joulupukin hommia jokaiselle halukkaalle. Haluan esitellä teille aivan sydäntä sykähdyttävän kamppiksen, joka ei suurta panostusta vaadi, mutta tarjoaa varmasti ison ilon niin antajalle kun saajalle:

"Ole joulupukkina seniorille" -kamppanja tuo kelle tahansa meistä mahdollisuuden ilahduttaa syrjäytynyttä vanhusta joulukukalla. Pieni muistaminen voi olla yksinäiselle vanhukselle koko joulun kohokohta, siispä miksi en sitä hänelle soisi. Kamppanja on toteutunut jo vuodesta 2009 saakka ja kasvattaa suosiotaan vuosi toisen jälkeen.  Joka vuosi tuhannet vanhukset saa joulukukan ja tervehdyksen virittämään joulumielen.

Kamppanjasivulla kerrotaan näin:

"Yhä useampi seniori viettää joulunsa tänäkin vuonna yksin. Moni haluaisi auttaa yksinäistä, mutta keinot ovat monesti hukassa. Marraskuussa käynnistettävä vuosittainen Ole Joulupukkina Seniorille -kampanja kannustaa piristämään syrjäytyneitä vanhuksia joulukukkalahjoituksella.

Kaikki kamppikseen liittyvät tiedot kuten kamppisliikkeet löydät täältä.

Ja toimii homma:


Kuva lainattu kamppissivulta

8 kommenttia:

 1. Höh, ei ole yhtään täältä alueelta. :( Voisikohan tuota tehdä mitenkään netin välityksellä, tai soittamalla johonkin noista liikkeistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan näitä muitakin joulukeräyksiä, mihin voi osallistua <3. Voit myös lähettää kamppanjasivuston kautta palautetta, että ensi vuonna Poriin kanssa.

   Poista
  2. Joo, sitä voisi pyytää. Oon jo tuohon joulupuu -keräykseen osallistunut.

   Poista
 2. En tiennytkään tälläisestä, aivan ihana idea! Lahdestakin onneksi löytyi noita kukkakauppoja, taidan osallistua tähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Lahti on tässä mukana ja sekös minuu ilahdutti. Ei muuta ku kukka matkaan :)!

   Poista
  2. Tänään kävin ostamassa Eila 71veelle tulilatvan :-)

   Poista
 3. Ihana kampanja! Varmasti otan osaa!

  amp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Joulupuusta näkee saajan nimen ja iän, ja siihen lappuun saa sitten kirjoitella omat terkut. Ihan loisto idea sanon minä.

   Poista