Sivut

24.12.2015

24. Luukku: Joulu on taas!Se on jouluaatto ja luvassa yllätysarvonnan voittajan ja yllätyslahjan julkistus. Voittajaksi random.org arpoi urhoollisesti nimimerkin Tiiu. Tiiu kirjoitti kommenttiin seuraavaa:

"Täällä joulumieli on pahasti hukassa tuon ulkona vallitsevan säätilan takia joten yllätyslahja voisi piristää kummasti! :)"

Noniin onnea Tiiu! Täältä lähtee sulle oikein rutkasti joulumieltä, nimittäin mun ja äitini jälleen yhdessä kuvittama uuden uutukainen aikuisten värityskirja, mutta tällä erää kustantajana on Päivä kustannus. Päivä on kristillinen kustantamo ja se näkyy tässä värityskirjassa siten, että sivujen kääntöpuolelta löytyy lyhyitä hengellisiä tekstejä. Kuvien aiheet ovat pitkälti luonnossa ja eläimissä, mutta mahtuu mukaan muutama enkelikin.

Mukaan lähtee myös mun joulumagneetti ja Hapsista -heijastin, jonka olen omin kätösin tehnyt.

Siinäpä ne. Laittelen sulle viimeistään pyhien jälkeen sähköpostia, niin saadaan paketti oikeaan osoitteeseen.

Kiitos kaikille osallistumisesta. Kommentit oli aivan mahtavia. Toivon niille kellä syksy on ollut erityisen raskas syystä tai toisesta, nyt oikein paljon voimia ja jaksamsta ja rentouttavaa joulun aikaa. Olisi ollut ihana palkita teidät kaikki.

Mutta nyt on aika toivottaa oikein hyvää joulua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti