Sivut

1.12.2015

Luukku 1: Korttijuttuja
Elämä Uutistoimiston  kulisseissa on ollut viime viikot sangen kiireistä, mutta hyvää on kannattanut odottaa sillä nyt starttaa jälleen Uutistoimiston jo lähes legendaarinen joulukalenteri! Mukana tulee olemaan jälleen pari arvontaa, lahjavinkkejä, DIY -juttuja jouluun ja sitä meikäläisen aivan varmasti tän korttelin kiihkeintä joulun fanitusta. Vaan ennen kaikkea eniten kiitosta kalenterin myötä aina tulee siitä, että postaus tulee takuu varmasti joka ikinen päivä aina jouluun asti. Ette arvaa miten paljon mieltä lämmittää, että siellä ruutujen toisessa päässä on ihmisiä, ketkä näitä mun höpötyksiä ja innostumisia hirmusti kaipailee. Kiitos teille. Teidän ansiosta Uutistoimisto kahlaa läpi näiden ruuhkavuosien ja on ja pysyy!

Vaan mitä se eka luukku pitääkään sisällään, se tulee tässä:

Lupasin aiemmin minun ja äidin uusimman värityskirjan esittelyn yhteydessä (täällä), että esittelen myös saman sarjan väritettävät joulukortit. Tässä sitä esittelyä tulee. Eli kyseessä on kahdeksan kortin setti. Kortit ovat A5 kokoisia ja todella laadukkaalle korttikartongille suomessa painettuja. Kussakin kortissa on erilainen jouluaiheinen värityskuva, puolet minun ja puolet äitini kuvittamia. 
Ajatus väritettävän kortin takana on luoda uudenlainen tapa tehdä itse persoonalliset joulukortit loihtimalla annettu kuva henkiin uniikilla värityksellä. Vaan samaan aikaan itse värityspuuhat rauhoittaa värittäjän mieltä ja siten heittää joulustressit kummasti miinuksen puolelle. Mikäs tämän parempi tapa virittäytyä joulutunnelmaan. 

Olen tosi innoissani näistä niiden monipuolisuuden takia. Itse saattaisin lähettää kortin myös värittämättömänä ja antaa siten kirjaimellisesti palan joulurauhaa saajalle. Tämä on ikään kuin pieni vastaisku koko ajan kiihtyvälle joulusuorittamiselle ja kiireelle. 

Ja miksi nyt on aivan täydellinen hetki esitellä nämä kortit blogissa. No ennen kaikkea siksi, että nyt alkaa olemaan joulukorttien kulta-aika, vaan myös sen takia että Positiivareilla on menossa kamppis: Kun ostaa Aikuisten värityskirja: Ystävyyden lämpöä -kirjan Positiivareiden verkkopuodista ajalla 9.11.-15.12.2015, niin saa lahjaksi nämä värityskortit! Eli värityskirja joululahjaksi jollekin ihanalle, vaikka omalle äitylille ja kortit sitten omaan käyttöön.

Näitä kortteja oli kyllä todella hauska piirtää ja tän likan työhuoneessa yksi kuvittajan planttu veisasikin vissiin koko syyskuun joululauluja, vahva varaslähtö on siis otettu näihin puuhin. 

Tässä pari kuvaa, kuvat kaikista korteista löytyy positiivareitten puodista.


4 kommenttia:

 1. Meitsin blogissa on luukussa nro 3 juttua näistä teidän korteista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä eilen kävin kurkkimassa, et joskos oisit näistä esitellyt väritettyjä versioita, niin olisin linkannut :). Täytyy mainita mun luukku 3:ssa että käykää kurkkaamassa :D <3

   Poista
 2. Ihania ovat, mutta se nyt oli jo sangen odotettavissa kun noin ihanat naiset niitä on työstänyt :-) Ikävä on! Jään taas innolla seuraamaan joulukalenteria :-)

  VastaaPoista