Sivut

8.12.2015

8. luukku: Power Smoothie ja arvonnan voittajatJoulun tienoo on sellasta väsymyksen ja turvotuksen kulta-aikaa. Tulee syötyä liikaa, jouluressit voi vähän hivellä ohimoa ja sen sellasta. Mä huomaan, että nyt kun oikein väsyttää ja kiirettä pukkaa työrintamalla, niin helposti olo on nuhjuinen ja turvottaa. Tänään tähän helpotukseksi tein Anna Mannan Power smoothien!

Mulla on sellainen litran blenderi, johon mahtuu aika kivasti hörpittävää mulle ja meidän pojille. Laitoin smoothieen seuraavat ainekset:

1 purkki ananasta
1 noin kolme desiä jäisiä mansikoita
1dl jäisiä mustikoita
pari desiä maitoa

Näin iisi ja helppo se on. Mansikat ja ananas poistaa nestettä kropasta ja pirtsakka maku virkistää mieltä. Kesällä sama smoothie tuoreista mansikoista ja mustikoista ois sellaikin vitamiinipommi että oksan pois. Ajattelin kokeilla jouluna, mitä usein aika raskaalla jouluruualla täytetty maha sanoo, kun iltapalana heittää helttaan tällaisen ja lisää joukkoon vähän kauraleseitä tuomaan juomaan kuitua. Uskon että viimeistään aamulla vatsa kiittää, hehe.

Sitten vielä ne korttiarvonnan voittajat, jota kaikki varman jo kovasti odottelee. Ihania joulukommentteja olitte kirjoitelleet, niitä oli tosi kiva lukea, kiitos kaikille osallistujille. Voittajat ovat kuitenkin tällä erää nämä seuraavat random.org:n arpomat leidit:
Onnea naurispelto ja Anonyymi (rixu81)! Laittelen teille sähköpostia. Jos onni ei nyt potkaissut, niin älkää lannistuko, vielä on tullosa toinenkin jouluarvonta kalenterin jostakin luukusta, pysykää kuulolla.
1 kommentti:

  1. Jee, kiitos arvonnasta :) Laitoinkin osoitetietoja tulemaan eilen.

    Täytyypäs kokeilla tuommoista smoothieta. En ole oikeastaan ananaksen ystävä poiketen muusta perheestä, mutta marjojen kanssa tuo voisi olla nappi minullekin!

    VastaaPoista