Sivut

5.1.2014

Meidän vihreet vankkurit

En olkaan teille yhtään vielä höpöttäny meidän vaunuista. Ne on vihreät ja ne on ihanat. Musta on aika hupsua ja ihaa että jo blogini kolmannessa postauksessa (täällä) kolme vuotta sitten kirjoitan jonkin sortin elämänvaihekriisiä käsittelevässä tekstissä ensin että: "Hetkeksi pääni valtasi paine: Onkos tässä itelläki jo kiirus alkaa miettimään että minkä väriset rattaat olisi ne parhaat?" Ja lopussa vielä itse vastaan kysymykseen näin: "Ja vastaus on vihreet tai beiget."Ja minkäs väriset ne nyt onkaan, hih. 

Vaunujahan me ei todellakaan valittu värin perusteella, vaan jo kesällä löydettiin nämä Emmaljungan Nitrot törkeän hyvästä alesta, koska kyseeessä oli valikoimasta poistuva väri. Eniten ratkaisi ominaisuudet kuten (ah nyt tulee mun lempi homma eli lista):

 • kokoontaittuvuus - meillä ei ole hissiä ja asutaan 2. kerroksessa
 • aisan sopiva säädettävyys - minä oon 170 ja jarkko melkeen 190 senttiä ni siinä on jo säätötarvetta
 • näppäryys - kuljen varmaan paljon myös bussilla vauvan kanssa kun jarkko on töissä, niin olis kiva kun yksin pystyis mahdollisimman vaivatta selviämään, suomalaiset kun ei ole sitä huomaavaisinta kanssakulkijaseuraa noissa julkisissa
 • yhdistelmävaunut ne olla pitää - en haluis pistää rahaa eka kalliisiin vaunuihin ja sitten hetkeä myöhemmin rattaisiin, kun kerralla voi saada molemmat samassa paketissa

Vaan ei kyllä haittaa yhtään, että väri oli se mieluisin, heh. Tuo jalkasuojus ei ole samaan settiä, vaan eri vuoden väreistä (kyllä, niin hullua kun se onkin, näiltä tulee joka vuosi uudet värit), mutta koska ne ei kuulunut kaupan tarjouspakettiin, ostin vaunuihin sopivan kantokopan ja tuon jalkasuojan nettikirpulta lähes käyttämättömänä ja todella edullisesti. Perhe oli muuttamassa Dubaihin ja halausi pian eroon kaikesta tarpeettomasta, sopii mulle. 

Tuosta raidallisesta vaunuverhosta haluun sen verran mainita, että se on suomalaista käsityötä ja meille mittatilauksenä tehty. Ihana Elisa valmistaa niitä omien toiveiden mukaan eri kankaista. Elisalle voi pistää tiedustelua menemään sähköpostilla eeteetee@gmail.com.

Ulkona on niin nätti ilma, että taidetaan lähteä vaunulenkille! Mukavaa sunnuntaita!5 kommenttia:

 1. On kyllä räyheet vankkurit! Ihanan pirtsakat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää saa kyllä kivasti huomiota tuol hämärän ja sateen keskellä :)

   Poista
 2. Ja mätsää Liberon hoitolaukkuunkin kivasti! ;)
  Missä on noin paljon lunta/talvisia juttuja?!
  *kade punaisten rattaiden omistaja*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ainakaan täällä enää, tuo vähä suli hyvin nopeesti.

   Poista
 3. ihanan väriset <3 Meille syntyi juuri viides lapsi , mutta saa kelvata sisarusten vanhat briot :)

  VastaaPoista