Sivut

21.1.2014

N niin kuin oma nöpönenänen

Meillä oli pienen kultasemme ristiäiset sunnuntaina ja kaikki meni ihan nappiin. Tarjoomiset riitti ja sai paljon kehuja, niitä väännettiinkin talkoovoimin koko viikko. Noiden jalkapiparien väkertäminen oli kyllä hurjan hauskaa. Näpertelin niitä 50 kpl parina iltana ihan huomaamati. Ihmiset viihtyi juhlissa mainiosti ja ennen kaikkea itse juhlamies oli hienosti koko juhlan ajan. Pienet rääkäisyt kasteen aikana ja thats it. Muuten hän nukkui ja seurusteli kiltisti milloin kenenkin sylissä tyytyväisenä tuhisten.

Poikamme sai nimekseen Niila Eliel ♥ ja ette arvaakaan miten mukavaa häntä on nyt kutsua ihan tuolla omalla nimellään. Huh mikä helpotus. Ei tarvi enää pitää salaisuutta. Seuraavan muksun kohdalla harkitsen kyllä tarkkaan lähdenkö samaan salaisuusleikkiin uudelleen, sen verran vaikeaa se oli pitää nimi salassa, heh!

Juhlapaikkana toimi Renkomäen seurakuntakoti, jota en voi muuta kuin suositella. Ihan hurjan kaunis paikka ja kerrassaan toimiva tila tuollaisille 20 hengen juhlille (varmaan isommillekin menisi hyvin).

Lahjaksi Niila pieni sai läheisiltä vaikka miten kivoja lahjoja aina taiteellisesta kummilusikasta laskettelumonoihin! Täällä meillä päin oli aikoinaan laskettelukeskus nimeltä Tiirismaa, jossa mun isukki oli rinnepäällikkönä ja se ansiosta minäkin olen suksilla rinteeseen päässyt/joutunut jo kolmevuotiaana. Taitaa meidän poika mennä nyt sitten samoja suksenjälkiä kun äitinsä. Saa kyllä lahjan antaja eli Niilan vaari entisenä laskettelunopettajana tulla kyllä tätäkin ohjastamaan ihan itse, kun mami katsoo kauhulla vierestä.

Näistä juhlista jäi niin hyvä ja onnellinen olo, että tätä kuvakoostetta tehdessäkin oli hymy korvissa ja tippa linssissä. Ihana päivä!
17 kommenttia:

 1. Ihana nimi! Olitte kaikki kolme niin kauniita ja komeita konsanaan! Vautsi mitkä tarjoilut, kyllä mullekin kelpais :-)

  Noi koristeet onnistui todella hyvin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 oon yhä niin onnellii miten nappiin kaikki meni!

   Poista
 2. Kauniit ristiäiset ja ihana nimi pienellä miehellä!


  amp

  VastaaPoista
 3. Ihanat kemut teillä kuulostaisi olleen, kuvista päätellen tunnelmallisetkin! Aivan ihanan ja ennen kaikkea kauniin nimen olette pojallenne antaneet <3 Huomasin tässä toistelevani nimeä muutamaan kertaan ihan ääneenkin, sen verran mukavalta suussa tuntuu :--) Huomaan myös, että graafikko on tarjottavien takana ;) Ovat kuin pieniä taideteoksia! Paljon lisää söpöilyjä teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos. Niila tosiaan tuntuu sanana kivalta kielen päällä :). Tarjoomisia oli kerrassaan ilo näpertää :)!

   Poista
 4. Ihana nimi, poika, juhlat, tarjoilut, kaikki! :) Mutta saiko Niila vauvojen aurinkolaseja lahjaksi? Optikko täällä muistuttelee että vauvat/pikkulapset tarvitsevat niitä paljon enemmän kuin aikuiset, koska pikkuisten pupillit ovat isot ja mykiö kirkas, joten kaikki tuhoa tekevä UV-säteily pääsee täysin esteettä silmänpohjaan. Nyt kun on niin aurinkoisen kirkastakin niin pitäis olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Ei ole vielä arskoja, kun ulkoilulla hän on vaunujen uumenissa valolta suojassa, mutta keväämmälle pitää ehdottomasti hommata. Voisitkin antaa meille vähän arskakonsultaatiota <3

   Poista
 5. Ihana nimi pikkumiehellä! :) Ja niin vimpan päälle kaikki tarjoilut ja koristukset, upealta näyttää!

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköiset juhlat! Oikein paljon onnea Niilalle mainiosta nimestä!

  VastaaPoista
 7. Todella hyvän näköinen tarjoilu ja koristukset! Onnittelut Niilalle :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis nimi ja herkullisen näköset tarjottavat! :)

  VastaaPoista
 9. Onpas harvinaisen hieno nimi! ;)

  VastaaPoista