Sivut

8.1.2014

Mannala

Nyt on aika paljastaa mun uusi projekti, jota tullaan seuraamaan täällä blogin puolella aina kun jotain uutta syntyy, eli toivon mukaan melko usein. Saanen esitellä projekti Mannala!
Mannala on siis mun uusi nukkekoti, jota tuunaan ja sisustan ja ennen kaikkea täytän kaikella itse tehdyllä, uutena tai vanhana hankitulla, tuunatulla ja puunatulla. Itse Mannalan esittelen teille vasta seuraavassa projektipostauksessa, mutta tässä haluan esitellä teille näpertämiäni minijuttuja Mannalaa varten. Juusto, lautanen, matot ja tyynyt on omaa designia, mutta vehkaan ohjeen löysin täältä.

No mitäs tuumatte? Onko lukijoissa nukkisharrastajia, tai muuten vaan lapsuuden nukkekotien nostalgiassa mieluusti piipahtavia immeisiä? Toivottavasti, sillä minusta itsestä tää on aivan kerrassaan suloinen projekti ja innolla tartun näperryshommiin! Mannalan parhaat kuvapalat tullaan näkemään omalla välilehdellään, mutta kaikki postaukset löytyvät tunnisteen "mannala" alta.

Tästä alkaa siis Mannalan matka, tervetuloa mukaan!7 kommenttia:

 1. Sinulla on kiva projekti alkamassa. Kaikki pieni näpertäminen kiinnostaa, ja kaupoissa olen ihaillut pieniä tarvikkeita :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa. Mietin aina että jos saan tytön niin alan väsäämään sille nukketaloa. Nyt on vaan kaksi poikaa, eikä niillä riitä kiinnostus semmoiseen, muumitalokin sai kyytiä heti paketista avaamisen jälkeen ;) Mutta siis mielenkiinnolla odottelen millaista Mannalaa siellä rakennetaan :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä jokainen saa harrastaa mitä tahtoo, kunhan ei loukkaa ktn :)
  Tää Nukkekoti villityshän on ''räjähtänyt'' käsiin, paljon törmää nukkekoti-blogiloihi - tulloo ihan oma lapsuus mieleen :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/1/14 13:06

  Oiii, loistava projekti ja kaikkea kivaahan siellä on jo saatu aikaan! Tätä seurataan kyllä innolla ja odotetaan uusia postauksia usein!

  amp

  VastaaPoista
 5. Voi kun hauska projekti :--) Kaikkia kivoja pieniä näperryksiäkin jo! Minä kyllä seurailen tätä innoissani :--)

  VastaaPoista
 6. http://vuodenvihannes2005.blogspot.fi/2014/01/minut-haastettiin.html Hei täällä olisi siule haastetta :)

  VastaaPoista
 7. Ihana vastaanotto kaikilta kiitos kovin <3

  VastaaPoista