Sivut

15.1.2014

Jääkukkia ja lumioksia

Uskomattoman kauniita kylmiä päiviä on tämä viikko pitänyt sisällään. Pakkanen on maalaillut parvekelasit täyteen jääkukkia ja talvipäivän aurinko kummasti piristää unista mamia. Tekee mieli sisustaa ja koristaa. 

Jäisissä koristelutunnelmissa täällä ollaankin oltu, kun vaavin ristiäiset lähestyy. Talvijuhlat vaatii talvikoristuksen, joten olen omin kätösin täällä väkerrellyt talvioksia pöytäkoristeiksi perus kukkakimppujen sijaan. Kävin noukkimassa oksat tuosta lähimetästä ja sidoin nipuiksi ja spraymaalasin valkoseksi. Noihin tulee vielä lisää kristalleja ja turkoosista tyllistä nauhat. Valmiit tuotokset näette sitten ristiäiskuvista. Ristiäiset on tulevana sunnuntaina ja hommaa riittää!

Meillä kun kaivaa askartelulaatikot esiin, niin eräät kaksi nahkapyllykkää on kyllä heti paikalla ja istumassa laatikoiden päällä. Mikähän ihme siinä on että noi laatikot niin viehättää kissoja. Ikuinen mysteeri!


12 kommenttia:

 1. No mutta täytyyhän ylitarkastajien olla paikalla, kun jotain tapahtuu;)
  Ja kauniilta näyttävät nuo spreijatut oksat - sopivat hyvin talviristiäisten teemaan.
  Ihania, unohtumattomia juhlia teille koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Nahkapyllykät tahtoo auttaa Annamannaa ja jättää oman pienen tassun jälkensä koristeisiin, tietty!!!
  Onko herra karvapyllykkä Vito jo arvokas vanha herra ja jättää koristelut nuoremmille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Onneksi vain pienen ja hienostuneen tassunjäljen tällä erää :)

   Poista
 3. Ihania koristeita oot tehnyt! Munkin piti, mutta sitten jäi juhlat oikeastaan kokonaan pitämättä kun ei vaan jaksanut ruveta järkkäämään mitään keskellä pimeintä talvea. Jännityksellä odotan sun ristiäiskuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan kerrassaan ymmärettävää. Iteki oikeen ihmettelen miten näin jaksoinkin. Mulla taitaa olla juhlainto päällä kun ne häät saa vielä odottaa toistaseks ;)

   Poista
 4. :D Täälläkin laatikot on ihan maailman parhaita asioita kissojen mielestä. Mä tilaan aina zooplussalta ruoat ja en sitten raaski viedä sitä laatikkoa pariin päivään pois kun nää murulit suurinpiirtein muuttaa sinne asumaan. Lopulta kuitenkin, kun kyllästyn tähän "kauniiseen" sisustuselementtiin eteisessämme joudun tuottamaan kamalaa murhetta ipanoille ja viemään laatikon roskikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän huushollin aivottomin katti kylpee zooplussan laatikoissa tulevissa isoissa kuplatyynyissä (pallomeri!!), sitten kun alkaa kyllästyttämään alkaa armoton pallojen puhkominen kynsin ja hampain. Myös laatikoihin muuttaminen on tärkeää ja paremman puutteessa käy myös paperikassi.

   Poista
  2. :D kissat on vaan niin kummia laatikkofetissinsä kanssa hehe, vaan tää kuplamuovivillitys oli kyllä ihan uutta.

   Poista
 5. Teillä on herkkä ja ihana juhla tulossa. Kaunis idea koristella oksia :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille zempistä <3. Kohta tulee kuvia juhlista, jotka meni aivan ihanasti :)!

  VastaaPoista