Sivut

29.1.2014

Ystävälliset lihaheposet

Noniin nyt se olisi aika julistaa Uutistoimiston Ystävänpäiväarvonta! Arvonta alkaa nyt ja päättyy 9.2. Näin ollen saan arvontavoitot postiin niin, että ehtivät ystävänpäiväksi perille.

Tällä erää arvontapalkintona on omaa tuotantoani olevat "lihahepo" kaulakorut. Voittopaketissa tulee kaksi korua, eli yksi sinulle ja yksi ystävällesi. 

Arvontaan pääset osallistumaan kirjoittamalla kommenttiboksiin ajatuksen ystävyydestä tai kelle ystävälle korun haluaisit antaa ja sähköpostiosoitteesi. Haastakaa toki ystävännekin osallistumaan ja moninkertaistakaa voittomahdollisuus.

Olen itse ihan rakastunut tähän kivaan väriläikkään ja usein pidänkin pientä lihahepoa kaulassa.

Onnea kaikille arvontaan!

24 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköisiä heposia! Kyllä tuolla kelpaisi ystävänpäivää juhlistaa! Jos onni suosii, niin annan toisen heposen rakkaalle ystävälleni Jossulle, jonka kanssa olemme olleet hyviä ystäviä ala-asteelta saakka eli aikas kauan. Tämä ystävyys on juuri sitä, että pidämme toisistamme vaikka tunnemmekin toisemme läpikotaisin. <3
  kilpinensanna (at) gmail.com

  VastaaPoista
 2. Siis mä en kestä, niin söpöjä! :'D Lihahepo menisi oman kaulan lisäksi Eläinsuojelukeskus Tuulispäälle. Ja siellä tietenkin toivottavasti jonkun kivan ihmisen kaulaan, joka tekee mulle (ja monelle) niin tärkeetä ja upeaa työtä eläinten hyväksi. Ehkä vähän hassu vastaus, mut näin mä kuitenkin tekisin. -Minni minni.kiiskinen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ihan itse tehty- ja sekös on mukavaa. Mikäli arpaonni suosisi, pitäisin korun mielelläni, mutta toisaalta halaisin ilahduttaa myös pientä ystävääni-kummityttöä. Hän nauttii käsitöistä ja askartelusta aivan mielettömästi. Heillä on myös kotona useampi heppa.
  hopealusikkapuussa (at)netikka.fi

  VastaaPoista
 4. Jos voittaisin, antaisin toisen jollekin helmaystävistäni tai kummitytölle.

  VastaaPoista
 5. Kiva arvonta !
  Toisen koruista antaisin Äidilleni <3
  Mukavaa helmikuuta !

  VastaaPoista
 6. Voi ei, lihahepoja! :D ihania! Jos arpaonni suosii, koru lähtisi ystävälleni, joka tykkää ainaski bambeista :) Hammaskoru keikkui kaulalla viimeksi viime viikolla! Se on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla että Hampi on päässyt kovaan käyttöön <3

   Poista
 7. Ajatukseni ystävyydestä:
  Sinä kysyit minulta hyppäisitkö sillalta
  perässäni jos itse hyppäisin?
  Sanoin - En, olisin alhaalla ottamassa
  sinut kiinni.!

  Korun antaisin tyttärelleni <3

  hautnina (@) gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ennen oli monen monta kaveria ja tuttua, nyt kourallinen ihania ystäviä. Vielä kun muistais muistuttaa heitä enemmän kuinka hyviä tyyppejä he ovat ja kuinka onnellinen olen että juuri he ovat elämässäni.

  Antaisin toisen puoliskon ihanalle työkaverilleni/ystävälleni, joka on ollut kaksi viikkoa sairaana. Hänelle kelpaisi tämä kiva piristys!

  VastaaPoista
 9. Nämä lauseet on jääneet mieleen ja kuvaavat hyvin todellista ystävyyttä:

  Hyvä ystävä kävelee silloin sisään,
  kun muu maailma kävelee ulos.

  Hyvät ystävät ovat kuin lyhtyjä tiellä
  – he eivät lyhennä matkaa,
  mutta tekevät sen turvallisemmaksi kulkea.

  Mukana ihanassa arvonnassa!

  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Ihana väri kivoissa koruissa. Minä antaisin nämä kahdelle maailman rakkaimmalle, eli omille tytöilleni.
  Kirsikkatee76(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Ihana heppa jos voitasin antasin mun Rakkalle tytölle on ollut mun tuki ja turva, kun sairastuin. Toivosin todella,että onni suosisi minua. Voisin näytää kuinka rakas ja tärkeä tyttö muinulle on <3

  VastaaPoista
 12. tuliko viesti perille?

  VastaaPoista
 13. Kivan näköisiä nämä korut. Tosi ystävä on muuten sellainen, että pitkäkään ero ei haittaa, vaan "juttu" jatkuu eron jälkeen aivan kuin sitä erossa oloa ei olisi ollutkaan.

  VastaaPoista