Sivut

22.1.2014

Tammikuuu-uu-uu

Tammikuu toi sitten oikeen todellisen talvenkin meille tänne Lahteen. Ihan mukavaa. Nyt on luvannut vielä hitusen leudompia pakkasia, niin pääsee tuon jälkeläisenkin kanssa ulkoilemaan, ilman että tarvii kärsiä tuoreen mutsin "mitä ihmettä mä laitan tolle lapselle päälle, ettei se vaan jäädy"- hermoromahduksista. En ole itsekään mikään megapakkasten ystävä, vaan pakko sanoa, että luonto on nyt niin upeassa talvipuvussa, että eihän tuota kauneutta voi kun huokaillen ihastella.

Ihastelu helpottuu kummasti asiakkaalta joululahjaksi saamani pipo ja kaulahuivi päällä. Nyt ei tätä mimmiskää palele! Joskin näytän toi pipo päässä hieman Putouksen Jäbäleissonilta haha! Graafikkohan olen jo valmiiksi, niin nyt tarvii vissiin taas alkaa "creaa ihan huikeit idiksii!" että pystyn lunastamaan tuon pipon tuoman imagon hehe.

Mukavaa viikon keskiosaa kaikille!2 kommenttia:

  1. Ihana kaunis sinä sekä mukavan näköiset lämmitysvehkeet :--) Mä niin rakastan tuota ilmaa juuri nyt - pakkasta, lunta, valoa, kimmellystä, ihan kaikkea! Minulla on sellainen fiilis, että asustaisin jossakin henkeäsalpaavan kauniissa ja taianomaisessa ihmemaassa <3 Joka aamu tulee katsottua ulos ja sanottua ääneen: vau. Ja siihen päälle onnellinen huokaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos senkin ihana! Ja todellakin ollaan aika etuoikeutettuja kun asutaan tällaisessa talven ihmemmaassa!

      Poista