Sivut

29.12.2013

metsäisää

Joulukuu ja metsässä vihertää kuin uuteen kevääseen uskoen, lukuunottamatta jonkun hupsukan tonttusen metsäkuuseen ripustelemia kirkkaanpunaisia joulupalloja. Käytiin aamupäivällä vaunulenkillä metsässä ja vaikka ilma oli kerrassaan lempeä ja aurinkokin vilautti itseään pilven takaa, niin ei tuo vaan mieltä ylennä, ettei pihalla ole hitustakaan lunta. Ainoa hyvä puoli lumettomuudessa on kenties se, että tuohon meidän takapihalta alkavaan mettään ylipäätänsä vielä pääsee lenkille. Lenkkipolut kun on talvella ainoastaan hiihtäjien käytössä.

Joulu mennä vilahti ja saatiin käytännöllisiä ihania lahjoja, kuten pieni imuri (kissanhiekat tutiskaa, täältä tulee Manna!), vaaville vaatteita, leluja ja lahjakortti lastenvaateliikkeeseen, saatiin herkkusia ja mitä vielä. Ainiin kaverilta sain Anselmi - nimisen vinkkupullon, hehe. Jarkko kullalata toivoin Leathermania ja sen myös sain ihanalla omistuskirjoituksella kaiverrettuna. Nyt pääsee Anna Manna näpertämään ja askartelemaan entistäkin paremmin. Olen itseasiassa jo aloittanut näpertelyn, koska blogissa on starttaamassa uusi projekti ensi vuodelle. Tälle prokkikselle tulee oma välilehti ja kaikkea. Pääsette seuraamaan sieltä projektin etenemistä. Esittelen projektin pian, olkaa kuulolla.

Ei muuta kun rauhaisaa sunnuntai-iltaa kaikille!10 kommenttia:

 1. Tällaista säätä harvoin on meidän nurkilla vuodenvaihteessa. Toisaalta nyt pääsee vaunujenkin kanssa metsäreiteille, kun ei ole niin paljon lunta. Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä en oo viel päässy ees testaamaan noita meidän vaunuja oikee kunnon lumihankeen. Mukavaa vuotta sinnekin <3

   Poista
 2. Kivoja lahjoja olet saanut. Prokkista innolla odottaen. Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
 3. Voihan metsälenkki! Niitä kyllä kaipaan kotosuomesta. Täällä on yksi metsänkulmanen missä yleensä käyn lenkillä, mutta tänä talvena meille on tulleet ne teidänkin lumet ja sinne ei viitsi mennä mönkimään :D Odottelen innolla mikä prokkis sulla siellä onkaan tulossa. ;) Ihanaa vuodenvaihdetta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kaipasin Belgiassa ollessani vaihdossa eniten juuri Suomen luontoa. Metsää ja järvenrantoja. Teillä siel nyt luontoa on sentään millä mitalla onneks <3

   Poista
 4. Meillä kanssa nuo lenkkipolut talvisin VAIN hiihtäjien käytössä, murr! :(
  Voisivat hiihtää jäällä, huoh...
  Mutta ihan ahistaa, kun ei ole lunta o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomaan et päivä päivältä harmittaa enemmän ettei talvea näy. Pimeys passivoittaa.

   Poista
 5. Ompa ihania metsäisiä kuvia ! :) Mua ei haittaa tää lumettomuus yhtään :D Nautin tästä nyt kun sitä vielä kestää, kyllä se lumi sieltä valitettavasti taas tulee.

  Iloista ja onnelista uuttavuotta sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisia ei tunnu sieppaavan kyllä yhtään tää lumettomuus :D.

   Poista