Sivut

7.4.2013

"Welcome to the tribe"

BLOGIYHTEISTYÖ

Heipsan! Sain tuossa taannoin erittäin mieleisen paketin postissa, jonka sisältöä lupasin teille esitellä täällä myöhemmin. Tässä sitä nyt tulee. Sain blogiyhteistyönä Plastic Tribe nimiseltä suomalaiselta yritykseltä aivan upean hiuskorun johon olen totaalisen rakastunut.

Plastic tribe valmistaa design koruja allergiaystävällisesti silikoonista, joten niiden käyttö on mahdollista käytännössä missä vaan aina kuumimmalta tanssilattialta, kotisohvan kautta uimahalliin tai hikisiin jumppasaleihin. Olenkin ajatellu seuraavalla zumbatunnilla säväyttää tämä päässä tai ihastuttaa mummeleita vesijuoksuradalla. Materiaalinsa ansiosta panta pysyy kivasti paikallaan jopa mun liukkaassa kuontalossani ja pitää ohimohaituvat kurissa.

Kerrassaan näppärä hiuskoru, jolla todellakin saa kaiken maailman bad hair dayt kuriin. Käykääpä ihmeessä kurkkaamassa Platic Triben verkkokauppaan (varoitus aiheuttaa koruhimoja).

Myös blogiystäväni Nöpsö on löytäny Plastic triben ilot ja esittelee niitä blogissaan täällä.

ps. vielä tämä ilta aikaa osallistua mun arvontaan joka löytyy tosta sivupalkista ->12 kommenttia:

 1. No aika kiva itseasiassa. Kyllä voisin mielelläni tuollaista käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Oon alkanut jo haaveilemaan niistä muistakin hiuskoruista mitä siellä kaupassa oli.

   Poista
 2. Nuo on kyllä ihania, oonkin ihastellut niitä jo monessa paikassa. :) Ja varmasti käteväkin vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tämä on tosi näppärä heittää päähän. Ei mene monta aminuuttia ja saa perus ponnarinkin näyttämään hienolta kampaukselta :)!

   Poista
 3. Nätti on! Pakko tilata itsellekkin jossain vaiheessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Ihan ehdoton kesätukan somiste. Ja näitä saa vaikka missä väreissä!

   Poista
 4. Mä mietin, et mahtaako tuo kuvio venyä, kun sen päähän laittaa, mutta näyttää pysyvän kuosissa. :) Ja nuo on kyllä ihan mahtavia koruja! Tänään just oli korvikset korvassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä on kolme eri astetta, että jokaisen kupoliin sopiva kiinnityskohta :)! Pitääpä napata siitä kiinnityksestäkin kuva tänne jossain välissä.

   Poista
 5. Olikos tämä se Leijonanluola-pulju? :P Ihan hauskoja ovat kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sama kauppa juu! Ihastuin heti kun näin ja tuumasin, että jos tuo ei ole kuvittaja/graafikon tuote niin mikä sitten!

   Poista