Sivut

10.4.2013

Keltainen kuin kevät ja arvonta paljastuu!

Noniin, otetaanpa nyt heti jännitykset alta pois! Eli julistetaan ne arvonnan voittajat, joita tälläkin erää oli kolme kappaletta! Wuhuu! Randomorg naputteli mulle tänään onnennumerot joilla sitten laskin kolme voittajaa ja ne tulevat nyt tässä *rumpujen pärinää*...

Ja ensimmäinen palkinto menee:

Toinen palkinto menee:


Kolmas palkinto menee:
Onnea tuhannesti kaikille kolmelle voitosta! Hanna onkin ensimmäinen mun ystäväväpiiristä, jota onni potkaisee näissä mun arvonnoissa, joten kai sekin on jonkin sortin saavutus, erityisonnittelut siitä hihi! Eli Hannan osote mula löytyy, mutta muut voisi laittaa mulle sähköpostiin osoitettaan. Laitan kyllä kaikille viestiä sähköpostiin tai blogiin jos vain onistuu.

Paulan toiveesta Vitosta lupaan tehdä postauksen pikapuolin <3

Kiitos paljon ihan teille kaikille ihanille osallistumisesta! Kommenttiboksissa oli kyllä niin liikkis viestejä ja arvostan sitä suuresti kuinka te koette blogini hyvänä ja ilahduttavana. Ilman teitä ei olisi Uutistoimistokaan tällainen keltainen ja hassu. Kiitos kiitos kiitos! Ja tervetuloa myös uusille lukijoille. Tuntuu niin mukavalta kun blogiin tulee usein kommentteja, että hei löysin tämän juuri ja ihastuin. Lämmitää niin kovasti mieltä.

Nyt vähän keltaisia kirpparilöytöjä tähän loppuun toivottamaan kevään ja lämmön tervetulleeksi.
Menin muuten tänään ensimmäistä kertaa pyörällä jumppaan! Se jos jokin on kevään merkki!


Keltainen kukkakori kirpparilta, kukka kaupasta ja pöytäliina huutonetistä

Keltainen koristetyynynpäällinen kirpparilta eurolla

Vanha talousvaaka kirpparilta 4 euroa. Tää oli niin LÖYTÖ!

4 kommenttia:

 1. Hei hienoa!! En ikinä voita mitään ja nyt tuli ihan eka sija vauuutsi :-D ja vielä erityisonnittelujen kera hihi x-) mahtavaa!

  Kevät on ihan tuloillaan ja mulla kans keltainen kausi. Ei kyllä ole noin mageeta vanhaa vaakaa!

  VastaaPoista
 2. Piru vie millasen vaa'an oot löytäny noin halvalla! Hieno!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut voittajille! Ja kivoja löytöjä olet tehnytkin. Minulla on tuollainen melkein samanlainen vaaka - se on valkoinen ja Recordin paikalla lukee Marianne;). Tuo keltainen on kyllä eri lailla symppis;)
  Aurinkoista loppuviikkoa Lahteen!

  VastaaPoista
 4. Toi talousvaaka on todella magee, katselin joskus moista kierrätyskeskuksella mutta jäi ostamatta ja kaduttaa ihan pirusti.

  VastaaPoista