Sivut

14.4.2013

Kaksi julistetta

Kevät on ja kiirettä pukkaa. Se näkyy myös täällä mun blogin julkaisutahdissa, pahoittelut siitä. Meinaa vaan väsyttää hela tiden, kun on niin pitkä pimeä takana ja pää ei ihan viel oikeen tajua, että hei kesä tulee jee.

No lähetään parin kaverin kanssa minivirkistyslomalle Köpikseen vapuksi, niin jos se karkoittais nää talven rippeet harteilta. Saatiin muuten tosi edullinen matka ja oon siitä niin super tyytyväinen. Pikku hotelli näytti ihan mahtavalta artsupaikalta. Oon muutenkin halunnut jo monta vuotta käydä Köpiksessä ja miten vasta nyt tajuankin sinne lähteä, kun se on noin lähelläkin? En tajua.

Mutta tosiaan töitä pukkaa nyt ihan hirveästi ja huominenkin hurahtaa työasioissa Helsingissä.  En valita kyllä yhtään olen saanut aivan mahtavia uusia projekteja ja asiakkaita ja vanhojenkin kanssa projektit on niin mielenkiintoisessa vaiheessa, että kyllä tätä jaksaa painaa tällai sunnuntaisinkin eteenpäin.

Mainitsin joskus aiemmin että voitin pienen juslitekilpailun ja lopputuloksen esittelen nyt tässä. Eli se on tuo alempi. Tampereen Akateeminen Sinforiaorkesteri etsi itselleen kilpailun kautta uutta kevätkonsertin julistetta ja minä nappasin voitonehdotuksellani. Ehdotuksen muokkasin vielä Tason toiveiden mukaan (typografia hieman muuttui) ja noin se on valmis.

Sain myös toisen hauskan julisteensuunnittelutyön olen suunnitellut kuvituksineen myös tämän ylemmän Lahden Aurinkoisten julisteen. Aiheena tuo satumaailma oli kyllä todella herkullinen räppisammakoineen ja sitä oli kerrassaan ilo tehdä.

Kaksi todella eri tyylistä julistetta ja kummatkin musiikkiesitykseen. Hauskaa!
Mukavaa sunnuntaita ja erityisterveiset kaikille teille ketkä olette tänään töissä. Jaksamista!


7 kommenttia:

 1. Taitava olet, ei voi muuta sanoa.
  Jännityksellä odottelen kolmossija-palkintoani.
  Terv. Paula

  VastaaPoista
 2. Tosi mageita julisteita! Varsinkin toi lahden aurinkoinen on niin ihana että :-)

  Hauskaa et sul on jotain mitä odottaa!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Molemmat julisteet on kyllä niin herkullisia! Hauskaa Wappureissua!

  VastaaPoista
 5. Hei. Sinulle on tunnustus osoitteessa:
  www.hopealusikkapuussa.blogspot.com
  Terveisin Marianne

  VastaaPoista
 6. Tykkään niin paljon sun kuvitustyylistä, ja tuo ylempi juliste on aivan superihana! Onnea kilpailuvoitosta, tuosta alemmasta julisteesta henkii rauhallisuus ja tyyneys :)

  Köpiksessä sun pitää ehdottomasti käydä Hay:n liikkeessä, siellä on vaikka mitä ihanaa taiteiluvälineistöä! :)

  VastaaPoista
 7. Molemmat julisteet on kyllä hienoja!

  Facebook muuten kysyi minulta, "Näyttääkö design tältä?" Ja siinä alla oli kuva sinun suunnittelemasta kilpailutyöstä siihen emilia design-kilpailuun :)

  VastaaPoista