Sivut

27.4.2013

Köpis here we come!

Se ois kuulkaas tytöt ja poijjaat niin, että tämä likka lähtee huomenna Köpikseen heti aamu varhain!  Jippii! Vinkeistänne on otettu vaarit ja katsotaan sitten paikan päällä mihin kaikkialle keritään pienellä lomallamme rynnistämään.  Saattaa olla, mikäli hotellin wlanit toimii, että pistän rapsaa paikan päältäkin, jos en muuaalle niin ainakin Uutistoimiston Facebook-sivulle, olkaahan siis kuulolla. Muutoin palaan koneen ääreen perjantaina ja silloin ainakin kuulette minusta jotain.

Oikein ihanaa vappua kaikille näin jo etukäteen!

Tässä pari pientä kuvaa pakkaamisen vaikeudesta ja siitä kuinka meiltä pari muutakin ois vissiin lähössä mielellään mamin matkaseuraksi, hehe!
8 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa teille! Ja tutut on kissaperheen kuviot - meidänkin Viiru on aina änkeämässä matkalaukkuihin - pitäähän ne tarkastaa.

  VastaaPoista
 2. Hihiii, kiva kuva. Mukavaa reissua teille tyttölöiset!

  -amp-

  VastaaPoista
 3. Mikähän siinä on, että kissojen on päästävä testaamaan matkalaukun sisällön pehmeys :D Meillä oli kans eilen samat temput, kun pakkasin kamoja. Minni kävi laukkuun maate.. Olen taas kerran ihan lovena noihin sun katteihin, iiiihaniaa <3

  VastaaPoista
 4. Hauskaa matkaa :)

  Täälläkin nahkiaiset on aina matkalaukussa kun se avataan, hassuja otuksia noi :D

  VastaaPoista
 5. Jooooh tää on niin tuttua, aina menossa mukana noi kissat. Siis et voi lähteä kun on pakko jäädä kotiin, ja mun on pakko mennä sun puolesta. UHRAUDUN :-D Kivaa matkaa!!!

  VastaaPoista
 6. Aurinkoista Köpistelyä :)

  VastaaPoista
 7. Hih, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa :D Toivottavasti sait matkalaukkusi reissukuntoon! Ja voih, olen ehkä hieman kateellinen Köpiksenreissustasi... :)

  VastaaPoista