Sivut

16.4.2013

Niks naks!

Noniin se on tasa se aika vuodesta kun haluaa jotain uutta ulkonäköön ja milläs muulla se paremmin hoituis kun tukan pätkäsyllä! Olen taistellut kun vimmattu, etten leikkaisi hiuksiani lyhyeksi vaikka niin kovin himottaisi, mutta nyt keksin onneksi tällaisen välimallin ratkaisun ongelmaan: leikataan vaan toinen puoli! Wuhuu! Näin ollen saan jatkaa hiusten kasvattamista niitä tulevaisuuden unelmahäitä varten, mutta samalla nauttia vähän persoonallisemmasta lookista.

Tykkään tästä uudesta tyylistä ihan hirmusti, heti tuli ulkonäköön semmosta kivaa särmää, mitä oon nyt kyllä kaivannut. Tollai puolipitkä tukka mikä mullakin oli, menee niin helposti vaan ponnarille niskaan eikä näytä sitten miltään. Tämä se taas vasta hauskalta näyttääkin ponnarilla! pitää tehdä teille domonstraatio joku päivä.

Ja siis tämän ihanan hiuslookin toivomuksieni pohjalta loi Parturi-kampaamo Helen Lahdesta, ja en voi muuta kun suositella, jos olet kenties paikallisväestöä ja kevätlookkia vaikka niin ei muuta kun aikaa varaamaan. Ihan hurjan taitavia naisihmisiä ovat siellä ja osaavat todella kuunnella asiakasta.

Osu ja uppos.


12 kommenttia:

 1. Vau! Sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Upeat! Munkin tekis mieli leikata vaikka polkka välillä, mut saas nähä.

  VastaaPoista
 3. - Oi, kun sopii hyvin! :D

  VastaaPoista
 4. Iiiiihanat! Kertakaikkiaan! Sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
 5. Ihana tukka! Ite oon ihan ärsyttävä tukkanynnerö enkä uskalla tehdä tälle yhtään mitään radikaalia, vaikka välillä tekis kovasti mieli jotain ihan uutta. :/

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva malli, sopii sinulle hyvin!

  VastaaPoista
 7. Magee! Mut sul sopii just tollanen radikaali, hieno!!

  VastaaPoista
 8. Sivusiili on ihana! Mä en osaa omastani luopua varmaan ikinä. Sulle tuo tukkatyyli sopii vallan mainiosti!

  VastaaPoista
 9. Hih, hieno!
  Itse tein ihan saman liikkeen helmikuussa, tykkaan :)

  VastaaPoista