Sivut

31.12.2014

Uutistoimisto toivottelee...

Hei vaan hei taas. Täällä ollaan vietetty pientä joululomaa, joskin myös väännetty taas jo hiki hatussa töitä, mutta noin yleisseti ollaan koitettu puuhastella perheen kesken mukavia juttusia. Nyt vuosi lähentelee loppuaan ja tämä on ollut kyllä mieletön kasvun vuosi. On tapahtunut niin omaa henkistä kasvua, kuin tuon pienen miekkosen raketin lailla tapahtuvan kasvun seuraamista.

Tällaisen vuoden jälkeen innokkaana odottaa, että mitä seuraava tuo tullessaan. Paljon on jo haaveita ja suunnitelmia: työrintamalla on alkanut vipinä käydä ja kivoja projekteja tullut työn alle, näitä lisää kiitos. Myös hyvin alkanut laihis saa jatkua (tästä annan teille vihdoin ja viimein rapsan heti alkuvuodesta), jännittävää ainakin äidille lienee jossain kohdassa tapahtuva Niilan päivähoidon aloitus, se tuo tietysti mulle itselle enemmän mahdollisuuksia työn kanssa. Salikortinkin menin ja otin koko vuodeksi ja ensi kesän lomahaaveilut on aloitettu! Huh kivan tehokkaalta vaikuttaa mun alkuvuosi siis.

Mitään varsinaista lupausta en ole vielä ainakaan keksinyt, mutta paljon on tavoitteita asetettu tulevaan. Onkos teillä siellä lukijat jo pistetty lupauksia tulemaan?

Uutistoimisto kuittaa täältä viimeisen kerran tänä vuonna, ensi vuonna sitten lisää! Olkaahan varovaisia niiden rakettien kanssa. Hyvää Uutta Vuotta ja kiitos kaikille mukana olleille kuluneesta.


4 kommenttia:

 1. Ihana on ötökkä täs! :) Hyvää uutta vuotta ja tsemppiä täysillä kevääseen! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinulle ja menestystä kaikille hankkeillesi!

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta Annaseni :-)

  VastaaPoista
 4. Ja onnekasta uutta vuotta myös, laitan sähköpostia sinulle:
  http://meerinjoulukalenteri2014.blogspot.fi/2015/01/arvonta-suoritettu.html

  VastaaPoista