Sivut

3.12.2014

Luukku kolme: Turhuuksien rovio
Luukku kolme aukeaa ja paljastaa takaansa ovikylttejä. Näin joulun alla mainoksia pukkaa sitä tahtia tosta suakelin luukusta, että on vähintään mielen rauhoitus ja ekoteko, kun kieltäytyy moisesta hömpötyksestä ja lätkäisee tästä soman kyltin oveen - ei kiitos enempää! Muuten saa selkä vääränä kantaa lukemattomia (sanan kummassakin merkityksessä) mainoksia paperinkeräykseen ja kukaan ei siitä hyödy mitään. Siispä tästä printtaamaan kylttiä, olkaapa hyvät! Alta löytynee joaiselle sopiva. Saa esittää myös toiveen, jos näistä mikään ei nyt inspaa.


Sain tänään kuulla, että kalenteriini tulee mukaan johonkin luukkuun eräs kiva taho ja se saattaa tietää pientä joulukivaa jollein teistä myös, siis pysykääpä kuulolla ihanaiset lukijani!


3 kommenttia:

 1. Kiitos! Kiva idea!

  amp

  VastaaPoista
 2. Mä olen ostanut oikein metallisen ovikyltin, että ei mainoksia kiitos. Tiedä sitten mitkä säännöt pätevät vaalimainoksii, pitseria mainoksiin tai asunnonvälittäjiin... Heiltä, kun tukee lappua edelleen... Ärsytys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toihan on vallan törkeetä! Mutta nyt hämärästi muistuu mieleen, et meillekin olis tullut kyllä sillon kun tossa ovessa oli aiemmin se ei mainoksia kyltti. Se repes ja nyt vasta sain aikaseks tehtyy nää uudet.

   Poista