Sivut

14.12.2014

Luukku 14: KuvakekkeritLuukku 14 tuo näytille kaksi viikkoa sitten juhlitut Niilan synttärit. Tai lähinnä tarjoilupöydän ja pari fiilistelykuvaa. Jos näistä heruis vähän erilaisia ideoita pikkujoulu/jouluherkkupöytään.
 Esimerkiksi noi valkosuklaaseen ja nompparelleihin dipatut vaahtokarkit oli tosi helppo tehdä ja saa kivaa näköä pöytään. Jouluisen version niistä saa helposti perus maitosuklaalla ja punavalkoisilla nomppiksilla. 

Vaan pidemmittä puheitta, tässä oli meidän ihanan yks veen juhlapöytä jossa teemana pieni huiskaus Liisa ihmemaata & Mad Teapartyja
Sankari itsekin sai ensipuraisun herkkuihin. Kyllä maistui!Kolme irvikissaa orrella :)
2 kommenttia:

  1. Ihana, että jaksoit nähdä vaivaa! Itsellä meni harmittavan sumussa yksvuotissynttärit (ikävästi vielä juhannuksena), joten en saanut kuin ruusupuskassa otetun pikakuvan lähetettäväksi sukulaisille. :(
    Teidän juhlat näytti kyllä hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. Mä oon vähän tällai tonttu et ku jostain innostun ni se tehää sit ihan yli-innolla hehe. Synttäripäiväkin meni huseeratessa, et oishan sitä voinu vaikka ihan istahtaa ja jutella vieraittenki kanssa enemmän. Kaikessa on puolensa :D. Kiitos!

    VastaaPoista