Sivut

9.12.2014

Hei tonttu-ukot hyppikää...tai pysykää paikallaan ja sanokaa muikku!

Luukku yhdeksän pitää sisällään tonttustelua! Ollaan täällä jo kovasti tonttusteltu Niilan kanssa ja joulutonttukuviakin nappailtiin jo pariin otteeseen. Niila osaa olla todella hieno tonttunen ja saatiin todella kivoja kuvia...no olihan siel joukossa niitä vähemmän onnistuneitakin ja parit vallan hupaisat kun ei mennyt ihan niiku Strömsöössä, esim tuo keskimmäinen hitusen tylsistynyt tonttunen.
Nämä kuvat ei valitettavasti ole kokonaisia tai tunnistettavia. En ole halunnut blogiin laittaa Niilasta kovin esittäviä vauvakuvia. Katsellaan mikä tilanne on ku jäppis vähän kasvaa.

Tässä tulee myös pieni tonttusten vinkki: Nuo ihanat joulupallot löytyi kierrätyskeskus Kontista kahdella eurolla ja niitä olis siis paketissa neljä. Nyt on ollut ainakin kaikissa Lahden kierrätyskeskuksissa, missä olen poikennut, rakennettuna erillinen joulupöytä, mihin on ladottu kaikki joulukoristeet myyntiin ja aivan pilkkahintaan. Suosittelen että te, joilla on koristeista vajetta, käykää ihmeessä kurkkaamassa kierrätyskeskusten antimet. Saattaa löytää vaikka mitä ihanata!

Oltiin tänään myös naapuruston lasten pikkujouluissa ja voi sitä riemua kun Pikku N sai kätöseen nakerrettavaksi joulupiparin ja siinä sivussa pääsi temmeltämään isompien poikien perässä hurjiin Ninja -leikkeihin (tai ainakin selvästi luuli olevansa mukana leikissä hehe). Leikkien jälkeen maistuikin makoisasti päikkärit ja äiti pääsi tonttustelemaan yhtä jännää projektia, jonka esittelen varmasti vielä kalenterin aikan, hihii. Nyt hyvää yötä ja huomiseen!

4 kommenttia:

 1. Joo ei näytä tonttusta oikeen kiinnostavan. :D Mekin kuvailtiin viime viikolla korttikuvia. Eihän se lakki pysynyt päässä kuin puolikkaan kuvan verran kerrallaan (järkkäri taitaa olla liian hidas..), harmaa sää aiheutti omat juttunsa ja kun olisin vielä koirankin halunnu mukaan. Taas pitää arvostaa ammattikuvaajia hitusen enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se vaan yllättävän vaikiaa on! Meillä ei ilman irtosalamaa olis tullu valotuksesta yhtään mitään, sen verran pimiää nyt on.

   Poista
 2. arvontapalkinto tuli perille, kiitos! :)

  VastaaPoista