Sivut

4.12.2014

Luukku 5: Koristein korein kohti Joulua!Nyt olis vuorossa luukku viisi ja jouluinen askarteluvinkki: Diy -kuusenkoristeet.

Tarvitset:
(piltti) purkin kansia
lahjanarua
tusseja
liimaa
kimalleliimaa
kartonkia

Piirrä purkin kannen avulla kartonkiin pyörylöitä ja leikkaa ne irti. Piirrä pyörylöihin mielisesi kuva-aihe. Jos olet oikein tarkka leikkaamisessa voit napsauttaa pyörylät purkin esnsimmäisen reunan alle (katso sydän koristeet) tai sitten vain levittää hitusen liimaa kannen pohjaan ja painaa kuvan siihen tiukasti. Koristele kimalleliimalla. Kun kimalleliima on kuivunut liimaa vielä lahjanarusta lenkit kannen taakse, voit myös liimata lenkit ensimmäisenä, jolloin ne kuivuu kätevästi sillä välin kun puuhaat muuta. Valmista!

Sopii täydellisesti lasten kanssa toteutettavaksi, mutta aika siistejä näsitä tulisi myös jollain aikuisemmalla graafisella kuviolla ja jos vaivautuisi vaikka spray-maalaamaan kannet esim mustaksi. Ai ai, pakko kokeilla sitäkin.

Tässä askartelukaverina toimi 6v naapurin tyttö, kiitos M!4 kommenttia:

 1. Tämä olisi kiva askartelu kummitytön kanssa. Harmi, että olen heittänyt purkkeja pois. Meillä ei ole juuri nyt Piltti-ikäistä, mutta tykkään itse syödä Mango-sosetta välipalana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli Mangoa napaan vaan <3 Mangososettahan vois varmaan käyttää jossain ihanissa jälkiruuissa mitä tarjota sit kummitytölle, kaks kärpästä yhdellä iskulla :)!

   Poista
 2. Hienoja on! Ripustetaan nää kyllä ehdottomasti jouluna kuuseen roikkumaan! :)

  VastaaPoista