Sivut

6.1.2015

Keltainen ilopallero

Noniin täältä pesee nimittäin sitä lupaamani laihisrapsaa. Kerroin loppukesästä täällä, että nyt alkaa tämän mimmin olemus kaventumaan ja mieli kevenemään ja niinhän siinä on sitten käynytkin. Projektin aikana paino on tippunut tasaista tahtia sellaisen 7kiloa (kävi jo 8kg:ssa, mutta joulu teki tehtävänsä mur) ja peffan ympärys kaventunut 10cm.

Nyt olen vuoden alusta jatkanut hyvin alkanutta matkaa entistä kovemmalla innolla, nappasin nimittäin vuoden jäsenyyden Lahteen avattuun uuteen GoGo Express -kuntosaliin. Se on osoittautunut oikein mainioksi päätökseksi ja salille näin kuudenteen päivään mennessä olen kerinnyt jo kolme kertaa. Todella toimiva ja kiva sali - must say!

Kävin ennen Niilan syntymää vain naisille suunnatulla salilla ja se oli silloin oikein hyvä ratkasu, mutta pakko sanoa, että kyllä noi äijät tuo tohonkin hommaan sellasta kunnon tekemisen meininkiä. Kiva kun salilla vähän kolisee ja rytisee ku levypainot laulaa! Tottahan toki tytötkin osaa niitä painoja kolistella, mut naisten salilla musta se meininki noin yleisesti oli paljon varovaisempaa ja rauhallisempaa. Javielä kun tuo mun oma ukko kultakin lähti salihommiin mun kanssa, niin mikäs sen kivempaa ku reenin lomassa vilkuilla omaa komistusta vääntämässä miehekkäästi rautahommia - tykkään!

Salin vastapainona tulee käytyä uimassa ja lenkeillä. Monipuolisuus on kuitenkin liikunnassakin kaiken a ja o. Vähän vaan jännittää, että alkaako paino jumittamaan tai jopa nousemaan näin alkuun kun salitreenin on alottanut pitkän tauon jälkeen Jos näin käy niin siitä tarvii vaan zempata itsensä yli ilman ahdistumisia. Isommat lihakset kuluttaa kumminkin enemmän energiaa ja siten se painokin taas kääntyy laskuun.

Ruuan kanssa olen ollut vuoden alusta taas kivasti skarppina, vähentänyt turhia hiilareita ja keskittynyt, että päivän proteiinitarve täyttyisi edes likimain, jos ei nyt ihan täydellisesti. Ruokarytmikin on alkanut rullaamaan suht kivasti (säännällinen syöminen on aina ollut mulle vaikee juttu). Viikonloppuna oltiin ystävän synttäreitä juhlimassa ja sekin hoidettiin tämän likan osalta ihan autolla, koska en viitsinyt heti heittää ihan plörinäks hyvin alkanutta viikkoa hörppimällä koko iltaa sokerisidukoita. Pepsi maxilla ja vedellä paineltiin pitkin Lahen "mestoja" ja olihan hauska ilta!

Kyllä mä luulen että näillä eväillä tässä hommassa ei voi kuin onnistua. Te rakkaat lukijat voitte zempata ja pitää mun motivaatiota yllä vaatimalla vähän useammin näitä välirapsoja. Oisko joka kuun ekalla viikolla hyvä? Onkos lukijoissa nyt uuden vuoden kunniaksi jonkin sorttisia laihiksia tms alottaneita? Kaikki parhaat ja huonoimmatkin vinkit voi jakaa mulle ja muille lukijoille kommenttiboxiin! Tässä pari höpsöä kuvaa mun rungosta todisteeksi yllämainitusta.9 kommenttia:

 1. Oletpas hehkee, ihanaa! :)
  Pidän sulle peukkuja, tsemiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kaikki peukut tarpeen, helppoo ei oo mutta zempillä mennään!

   Poista
 2. Hyvä Anna!! Pysy kovana ja se "kidutus" tuottaa tulosta :-) Tsemppiä!! Ja kuun eka viikkoa on hyvä, mutta nou paineita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna sä se vasta mahtavalla muutoksellas mua inspiroitkin! Oot nykyään niin åikkarainen timmi mimmi että!

   Poista
 3. Hei onnea! Iso luku jo tippunut :) Mie saurailen tämmöisiä projekteja mielelläni, kun itselläni on vähät samat tavoitteet. Ja itse asiassa aika sama tyylikin niihin pääsyyn! Monia lajeja, vähän eri kuin siun tosin. Ja turhat hiilarit on miultakin karsittu. Kyllä me ollaan hyviä, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla että kohtalotoveri siellä menossa mukana! Käyppä välillä
   Kertoilemassa täälläkin miten edistyy, niin voidaan yhdessä zemppaa. Todellakin jee hyvä me!

   Poista
 4. Jooo! Tipaton (jos ny kaks siideriä juo kuussa muutenkin, niin ei ny hurjaa muutosta, mutta onnistumisen iloa!) ja makeaherkuton tammikuu meneillään. Pakko oli ottaa kaikki makea pois hetkeksi, koska se on jotenkin helpompi kuin herkkupäivä/vko. Tarkotus ois saada loput jumittavat 6 raskauskiloa pois ja toivottavasti enemmänkin. Täällä vaan ei ole kivoja ryhmäliikuntatunteja ja salilla käynti ei ole mun juttu. Eikä kypsennetyt kasvikset, yök.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi herkuton ja tipatonkin on varmana tosi hyvä kickstartti tähän hommaan. Kun saa hyvin painonpudotuksen käyntiin niin siitä on sitten ilo jatkaa. Ootko kokeillu netin kotijumppia? Mä oikee yllätin itteni ja opettelin tykkäämään keitetyistä kasviksista. Niitä meneekin nyt aika usein lounaalla lisukkeena. Tosi hyviä kun ei keitä yli ja ripauttaa vähän maustetta sekaan.

   Poista
 5. Itse pudotin viime vuoden puolella 15kg ja projekti jatkuu tänäkin vuonna. Minä koin youtuben äärettömän jumppavideo valikoiman piristäväksi, koska kuten sanoit, niin vaihtelu on kaiken a ja o. Kotona voi kokeilla vaikka mitä eikä tarvitse ajatella, että nolaa itsensä. Nimim. saatiin hyvät naurut, kun yritettiin miehen kanssa zumbata yhdessä. ;) Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista