Sivut

12.5.2013

Viikko yhtä juhlaa

Tällä viikolla onkin tullut juhlittua niin isää kuin äitiäkin. Alkuviikosta käytiin kakkukahveella isukan luona kun hänellä oli synttärit ja tänään sitten mummon luona juhlimassa äitienpäivää perinteiseen tyyliin. Eli varsin herkullinen viikko ollut nam nam. Mummon ihanasta tarjoomispöydästä en muistanut ottaa kuvaa siinä tohinassa mutta ihanaa sacherkakkua saatiin maiskutella kaiken muun herkun lisäksi.

Taisin viime vuonnakin pohtia blogissa kuinka mun elämään on siunautunut parhaan äidin lisäksi myös muita ihania äitejä, kuten äidin äiti, eli mummo ja kerrassaan mainio serkkuni äiti eli äidin sisko, jota tädiksikin kutsutaan. Myös anoppini joka engalnniksi on "mother-in-law" on parasta mahdollista laatua. Siispä onnittelenkin tänä äitienpäivänä myös itseäni, eli onneksi olkoon minä onnekas, joka olen saanut kaikki nämä kelpo äidit elämääni.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja isot onnittelut kaikkien maan mainioiden äitien lapsille ja lapsenlapsille!


Äityli
Isukin ihana synttärikakku


Meijän isukan luona asuu tämmösii tyyppejä.
Ja tämmösillä kaverella oli pihalla jo ihan omat "kevätmeiningit"!

4 kommenttia:

 1. Tuo onkin oikein hyvä syy onnitella itseään, eikä mitenkään itsestäänselvä. Mukavaa, että sulla on käynyt niin hyvä tuuri kaikkien äitien kanssa! :)

  Tommoisia herkkuviikkoja pitää myös olla. Että voi vetää herkkuöverit ja toipua vähän aikaa.

  VastaaPoista
 2. Ihana kirjoitus!

  amp

  VastaaPoista
 3. Anna, oli kaunis kirjoitus, täällä joku pyyhkii vaivihkaa silmäkulmiaan!!! Myö äitees kans kun niitä itkijänaisii ollaan, sie tiijät. Voi hyvin ja syö paljon jätskiä!!! Hih-hii, minuu niin nakratti se jätskijuttu :)

  Anne

  HELP, täytyy joku profiili valita.... mikä olisin...en ymmärrä noista vaihtareista mitään... olenko vaikka nimetön--- koklaan sitä

  VastaaPoista
 4. Kiitosta likat, äidit, naiset ihanat :)

  VastaaPoista