Sivut

16.5.2013

Kesä kesä kesä

Ai että miten ihana ilma tänään on ollut! Käytiin jakkerin kanssa metsässä kävelyllä, joka päätyi naapuri Siwalle, josta ostin uuden Kaktus Jättiksen (nam nam oli hyvää, suosittelen). Jättikset maiskutettiin naamariin ulkona auringossa ja siinä kerkes naamaan jo hieman väriä tarttua. Jes!

Tän kesän virallinen tavoite onkin olla elokuun loppuun mennessä ruskea kuin papu! Tätä prokkista kummasti jeesaa viikko Roomassa heinäkuun alussa. Olen aikoja sitten luvannut pikkuveljelleni että kun hän ripille pääsee niin lähden hänen kanssa reissuun: Pikkuveli on taas pienestä pitäen sanonut haluavansa Italiaan niin päätettiin sitten että Rooma shall it be! Lomajoukkomme on tässä matkan varrella kasvanut myös isoveljeni ja pikkuveljen isän verran, vaan ei haittaa meitä lain, porukalla on hauskempaa! Sitä odotellessa siis!

Mun kynnet on myös huomanneet, että kesä on täällä ja ovat päättäneet kasvaa lohkeilematta oikeen kummallisen kivasti. Tätä harvinaista näkyä varjellakseni lakkasin tänään kynnet karkkipinkiksi ja päälle viellä glitterkerros. Kyllä nyt kelpaa. Seuraavaksi voisi tehdä saman käsittelyn myös varpaan kynsille. Mulla onkin tän kesän ostoslistalla hyvät sandaali, joilla kelpaa kävellä niin Rooman kuin Lahdenkin katuja. Pitänee ensi viikolla mennä kattomaan, kun nää varvaskelit alkaa olee niin kivasti läsnä.

Sirlimpsis!

11 kommenttia:

 1. Sama suunta ja heinakuun alussa myös :) Ensin Rooma, siitä Bolognaan, Modenaan ja Venetsiaan ja vaikka suht paljon on tullut matkusteltua niin first time in Italy. Ei jaksaisi millään odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä mahtavaa :D! Me ollaan koko heinäkuun eka viikko Roomassa. Kerkiää rauhassa tutkia kaikki tärkeät. Ihanalta kuulostaa teidänkin reissu!

   Poista
 2. Mä huomasin just saman, että kynnet alkaa olla talven jälkeen siinä kunnossa, että niitä kehtaa lakkailla :)

  Rooma on ihana. Varsinkin Trastevere on ihanan tunnelmallinen alue.

  VastaaPoista
 3. Höh... Turha sua lienee sitten Ouluun toivoa kesällä... :/

  Hjurre

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :P! Jos tanssit jotain sadetansseja ja poltat uhritulia ni saatan tullakin :D

   Poista
  2. Deal!

   Riittääkö jos esim. Katatonia ja Amorphis hoitelee sen tanssimisen? ;)

   Huuur-re!

   Poista
 4. Ihanat kesäkynnet!!

  Voi juku et tää eurooppa on ihan sekaisin ku suomessa on parempi sää kuin Espanjassa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii täällä oli kuukaus sitten vielä lunta ja huomenna luvattu jo hellerajan rikkovia kelejä etelään, uu jea :D! Mä ehdotin Anttonille, et mites, jos mennääki Belgiaa, kun eka ei Rooman buukkaamii meinannu millään onnistua halvalla, ei käynyt kuulemma :D haha.

   Poista
 5. TÄNÄÄN tuntuu kyllä ihan kesältä, niin lämmin aamu! <3

  VastaaPoista
 6. Aika herkulliset kynnet.
  Oon niin onnellinen kun löysin tänään Sittarista kahdeksalla eurolla (KAHDEKSALLA!) punaiset sandaalit, jotka ainakin toistaiseksi on tuntuneet ihan täydellisiltä jaloissa. Ehkä niillä pärjää kesäkuussa Köpiksessä, kun nyt vihdoin päästään sinne. :)

  VastaaPoista