Sivut

19.5.2013

”Jokaisella on oikeus olla rauhassa!”Mulle tuli ihan älyttömän mielenkiintoinen sähköposti tällä viikolla ja siinä olis haaste jonka haluan jakaa teidän kanssanne. Eli minut haastettiin Exit-hankkeen julistekilpailuun ja nyt haastan teidät kaikki mukaan! Kilpailu on siis kaikille avoin.

Exit -hanke pähkinän kuoressa  on pääkaupunkiseudulla tapahtuvaa työtä ennaltaehkäisten nuoriin kohdistuvaa seksuaalista häirintää ja kaltoinkohtelua, erityisesti vastikkeellisen seksin piiriin ajautumista. Työmuotoja ovat kouluvierailut, etsivä työ internetissä ja kaupungilla, sekä yleinen ilmiöstä tiedottaminen. Exit-hanke on Raha-automaattiyhdistyksen rahoittama hanke ja sitä koordinoi Exit – pois prostituutiosta ry. 

Kyse on siis vähintäänkin tärkeästä asiasta!


_______________________________________________________________________________________________

Julistekilpailun teema on  ”Jokaisella on oikeus olla rauhassa!” Kilpailun tehtäväksi anto kuuluu seuraavalla tavalla:

Tehtäväsi on tehdä juliste, joka on suunnattu joko nuorille tai aikuisille. Julisteen tarkoitus on lisätä nuorten tietoutta ja korostaa tekijän vastuuta nuoriin kohdistuvan seksuaalisen häirinnän, houkuttelun ja seksinoston ilmiöissä. Tutustu aiheeseen sivuilta www.exithanke.fi. Voit käyttää julisteessasi myös Exit-hankkeen kotisivuilla olevaa tekstiä jos haluat. Julisteessa ei tarvitse näkyä Exit-hankkeen logoa.

Valitse kahdesta tehtävänannosta toinen:
  1. Mitä haluat sanoa toisille nuorille?: tutustu Exit-hankkeen kotisivuihin ja tee nuorille suunnattu juliste, jolla lisätään nuorten tietoutta ja kiinnostusta omista oikeuksista.
  2. Mitä haluat sanoa aikuisille?: tutustu Exit-hankkeen kotisivuihin ja tee juliste, jolla lisätään aikuisten ymmärrystä siitä, että nuorilla on oikeus kasvaa rauhassa häirinnältä ja että on aikuisten vastuulla taata tämä rauha.
Lisätiedot kilpailutyön palauttamisesta ja säännöt löytyvät kilpailun sivulta  http://www.exithanke.fi/julistekilpailu/
_______________________________________________________________________________________________Kilpailun deadline on  21.6.2013 
Kilpailussa on kaksi sarjaa toinen alle 18-vuotiaille ja toinen yli 18-vuotiaille. Kummankin sarjan voittaja palkitaan Apple iPad2:lla ja yleisön suosikki saa 100e arvoisen elektroniikkalahjakortin.
Palkinnot on kyllä sen verran mehevät, että tähän kannattaa todellakin osallistua, jos vähänkin ideat alkaa päässä pulppuamaan!

Nettisivulta löytyy paljon lisätietoa sekä hakkeesta että julistekilpailusta, osallistut tai et suosittelen kyllä tutustumaan hankkeen nettisivuihin. Ja tottakai kaikki osallistuu eikö niin! Ise aion ehdottomasti osallistua ja esitellä blogissani kilpailutyöni, joten jääkäähän kuulolle, niin näette mitä tän likan aivonystyrät näin mielenkiintoiseen kisaan tuottaa.

Exit-hanke löytyy myös facebookista: https://www.facebook.com/exithanke

Vielä loppuun, haastan myös kaikki bloggaajat jakamaan tämän omassa blogissaan ja olemalla siten mukana tukemassa hyvää työtä! Kiitos ja kumarrus!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti