Sivut

18.5.2013

Tuomi kukkii ja sammakot kurnuttaa!


Kukkiipa moni muukin, etupihan apilat pistää parastaan kasvattaen kolmia lehtiään ja "villitilli" niikun mä asian ilmasin tänään, hehe, niin sekin valloittaa kovasti elinalaa meidän pihamaalla.

Käytiin Jakkerin kanssa yks päivä lenkillä tuossa lähimetsässä, niin siellä ojasta löytyi sammakon kutua. No tietysti meidän piti mennä sitä kepillä sörkkimään, kuten kunnon aikuisten kuuluu (hehe) niin eiköhän sieltä jostain ojan pohjalta kuulunu kauhee kurnahdus. Tais olla sellai `näpit irti mun lapsista` -tyylinen lausunto mä luulen, haha.

Tänään selvä kesään siirtyminen tapahtui myös Viton talviturkin heittämisellä! Ehei, en pakottanut Vitoa hyiseen veteen uimaan, vaan otin sakset kauniiseen käteen ja aloin leikkaamaan ylimääräistä karvaa pois. Ensimmäistä kertaa kokeiltiin myös Jarkon vanhaa parturikonetta ja sillähän Viton selkä läks sileeks kun mikä alta aika yksikön, eikä vanhuuttaan luonteeltaankin pehmentynyt terrieripappa tuumannut mitään. Tais jopa vähän tykätä ku kone rapsutteli selkää.

Käytiin myös moikkaamassa iskän kanoja ja viemässä mummolle sieltä "pesälämpimät" munat. Mummo voi kommenttiboksiin jättää kommentit että oliko eroa kaupan muniin, mä väitän että oli. Ovat meinaan aivan todella hyviä muniksia!

Nyt oikein mukavaa lauantaita kaikille. Huomenna tuleekin sitten aika kiva julistehaaste, eli kaikki kellä ajatus lentää ja julistesuunnittelu kiinnostaa, niin pysykäähän kuulolla. Ei ole siis mikään vain ammattilaisten juttu, kaikki saa osallistua ja minutkin haastettiin mukaan, niin laitan ehdottomasti hyvän idean eteenpäin! Huomiseen!

7 kommenttia:

 1. Sammakot on vähän sellasia. ;P Mut mielettömän kesäsiä kuvia! Jee!

  VastaaPoista
 2. Hyi saakeli, sammakkoja. Jäi viime kesältä traumoja, kun kamalan kokoinen sammakko loikki meille sisälle takaovesta! Ja se jätti limaisia jälkiä loikkiessaan ympäri olohuonetta. Yöks!

  Vähän paremmalta näyttää tuo sinun tillipuska, kuin täällä. Minun tilliviljelykset on kasvanut parin sentin haituviksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammakot on ihsn kivoja kunhan ei tule sisälle tai pimeässä loiki jalkoihin yök!

   Ja mitä tohon "tilliin" tulee niin sehän ei laisin ole tilli vaan joku ihme vehka tossa meijän talon tien penkassa :D! Ilmasin asian ehkä vähän heikosti, eli ällös masennu lain!

   Parvekkeella herneet jo kovasti kasvaa ja eka mansikka punottelee poskiaan :)!

   Poista
 3. Ihanaa kevätpuuhastelua. Herttaisia tepastelijoita nuo kanat :)

  VastaaPoista
 4. Yritin tiirailla löytyisikö apilakuvasta yhtään neliapilaa :)
  Vito on kyllä nyt oikea kesäkoira!


  amp

  VastaaPoista
 5. Nyt on Vito niin siisti mies että! Kyllä kelpaa tepastella ulkona nyt.

  Toivottavasti ihanat ilmat jatkuisivat vielä kaksi viikkoa kun itse päräytän Suomen maalle. :-)

  VastaaPoista