Sivut

3.3.2013

Viikonloppu vilahti

Viikonloppu vilahti sellaisella kyydillä ja voi ettämä olen touhunnut paljon. Oon järkännyt kamoja, vaihtanut kukille mullat,  pyykännyt ja siivonnut. Sauhunnut kun mikäkin siis. Mutta olen mä sitten myös ollut Jakkerin kainalossa, katsonut leffaa, katsonut telkkaa, katsonut kun Eppu ja Leon hilluu ja häsää ja Vito tassuttelee ympäri kämppää. Istahtanut äiteen luona syömässä ja käynyt maalikaupassa. Katsellut kun Jakkeri on maalannut. Ihana yhdessä touhuumisen viikonloppu.

Mun viikonlopun kohokohta oli kuitenkin ehkä tuo lauatainen iltalenkki ja sen jälkeen oma saunavuoro. Kuulostaa ehkä ihan super tylsältä rakastaa saunavuoroa kun samaan aikaan ois vounu olla kavereitten kanssa vaikka missä, mutta en kyllä olis ollu missään muuaalla mieluummin ku Jaken kanssa ihanissa löylyissä saunajuomat kädessä. Sitten sohvalle loppuillaks kattomaan leffaa.  Tää on ollut mun paras viikonloppu aikoihin, koska mulla on ollut ihan hirveä ikävä tätä meidän yhteistä aikaa ja myös omaa vapaa-aikaa. Oppari ja työt yhteen ympättynä on vieny niin paljon voimia ja hetkiä, että tämmöset yhteiset viikonloput on jäänyt niin vähälle.

Nyt menen jatkamaan tämän ihanan viikonlopun samalla kaavalla loppuun ja hyppään sohvan nurkkaan pelkäämään Walking Deadia.  Heh! Huomenna tulossa vähän seinätarrasta asiaa, olkaa kuulolla.


Vito on aina unien jälkeen "vähän" pörhäkkä.

Ja Epunhan oli ihan pakko änkee Viton viereen auringosta naatiskelemaan.

3 kommenttia:

  1. Ja Eppu kaipas lämpöä, tollanen karvanen kylki lämmittää ;)

    VastaaPoista
  2. pssst... http://www.metsassakultainenpuu.blogspot.fi/2013/03/kuten-kuvista-nakyy-eteiskaytavan.html

    VastaaPoista