Sivut

25.3.2013

Miten voi taas olla maanantai?

Noniin hyvät kansalaiset. Viikonloppu meni niin työhulinoissa, etten kerinnyt tänne edes huudella, että 101 bloggerlukijan raja ylittyi että humpsahti ja arvonta on tosiaan ajankohtainen ja se julistetaan huomenna, joten olkaahan tarkkana kuulolla.

Täällä tehtiin viikonloppuna hurjasti töitä, joita viime viikko ilahduttavasti toi mukanaan. Oon saanut vääntää pitkästä aikaa oikein sielun kyllyydestä vektorikuvaa. Alkaa ranteessa jo tuntumaan kun oudokseltaan nakuttaakin pikseleitten sijaan pisteitä.

Vaan kyllä siihen viikonloppuun mahtui onneksi muutakin kun vain töitä. Pari ystävää kävi kahvilla ja toi mulle kukkia ja skumppaa valmistumisen ja uuden asunnon johdosta. Tykkään! Paistoin heitä varten experimentaalisen piirakan, eli vähän kaikkia marjoja mitä pakkasesta löytyy ymparrynä mustikkarahkaan piirakkapohajn päälle. Nams oli kyllä hurjan hyvää.


Eilen illalla silmiin iski niin hirmuiset migreenisahalaidat, ettäe i auttanut kun heittäytyä vaakatasoon mun pikku kotileijonien viereen ja sulkea silmät. Sitä väritykitystä kestikin puolisen tuntia jonka jälkeen olin jo niin koomassa, että parempi olikin päättää se päivä siihen.

Tänään on kuitenkin ollut päässäkin parempi olo, joskin tuo migreenin jälkeinen päivä menee yleensä jatkuvalla haukottelulla. Oli pakko ottaa tunnin päikkäritkin äsken, kun tuntuu ettei sitä vaan pysy hereillä. Vaan nyt lähti polaroidut aurinkolasit ostoslistalle, jotta tuo kirkas kevätaurinko ei ainakaan pääsisi enempää mulle migreeniväristyksiä heittelemään verkkokalvoille. Pitää laittaa teille sitten kuvaa millaiset kakkulat tuli hommattua.

Vaan nyt toivotan oikein ihanaa alkanutta viikkoa!

Ps. Tänään tuli paperit postissa ja allekirjoittanut on nyt virallisesti graafinen suunnittelija :)

10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon virallisesti valmistuneelle! :) Ja voi, alkoipa tehdä mieli marjapiirakkaa...

  VastaaPoista
 2. Onnea täältäkin toivotellaan, kun tuo mukava virstanpylväs on saavutettu! Graafikko! Kuulostaa mojovan luovalta!

  amp

  VastaaPoista
 3. Näytin avokille tuota kissakuvaa ja sanoin, että hankitaanko yks tollanen meillekki ^^
  Ei innostunut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei muuta kun armoton ylipuhuminen käyntiin. Pitäis joku kerta laittaa näistä videoo, ovat niin ihania tyyppejä, ettei ihmiset ees tajua miten ihania nuo voikaan olla.

   Poista
 4. Ihanat nahkiaiset <3

  Ps. sinulle on tunnustus tämän postauksen lopussa http://pu-nainen.blogspot.fi/2013/03/eteisaulan-tapetti.html

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania kurttuisia kisuja! <3 :D
  Viehättävä blogi sulla, taidan jäädä lukijaksi :)
  Niin ja onnittelut valmistumisesta.

  VastaaPoista