Sivut

9.3.2013

Rokkikukko

Eilen oltiin Stam1nan keikalla jälleen kerran (oisko tää jo neljäs keikka mistä pistän tähänkin blogiin kuvaa) ja oli ihan mahtava meno. Hyvä biisilista ja onhan noi poijaat vaan niin hyviä soittamaan että.

Ja kuten kuvaan kuuluu oli mullakin taas TIETYSTI rokkikukon elkeet ja nahkarotsi vedettiin niskaan kun keikalle lähdetään. Hiuksetkin alkaa olemaan jo niin pitkät, että kyllä niitä kelpaa pitää jo aukikin. Aletaan siis olemaan yli siitä ärsyttävimmästä välivaiheesta (kaikki hiuksien kasvattajat tietää tämän).

Hiuksista puheen ollen! Taannoinen pinnipostaus lähti elämään sosiaalisessa mediassa vissiin aika hyvin omaa elämäänsä ja blogissa paukku kävijäennätykset sinä päivänä ihan hurjasti. Uutistoimiston fb-sivun linkkiä pinnipostaukseen oltiin jaettu 28 kertaa ja erinäisiltä foorumeilta tuli kävijöitä ihan huomattavasti. Kiitos siitä siis flikat! Ja tosiaan moni on ihmetellyt ja epäillytkin asiaa. Tämähän ei tietenkään ole mikään absoluuttinen totuus, mutta näin mulle on nyt kerrottu. Jos joku löytää tästä lisää tietoa niin saa jakaa tänne kommenttiboksiin oikein mielellään. On se vaan niin jännä juttu.

Nyt oikein ihanaa viikonloppua. Tämä saunafreesi neiti lähtee nyt katsastamaan sohvan nurkan aktiviteettiantimia. Jos vaikka ottais virkkuukoukun kätöseen!

Tässä muutama kuva eiliseltä laatua puhelin.

Ratatatata Stam1na!!


Herra Hyyrynenhän se siinä ihan itse!


Pakollinen rokkikukkoilu vaikkakin sitten peilin kautta.


2 kommenttia:

 1. Olithan se sie, joka mun postausta kommentoi. Olin muuten tällä samalla keikalla. :)
  terv. Valveutunut kansanopistolainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heij :D!! Kiva kun kommentoit! Ja minähän se tosiaan olin. Onpa hassua sattumaa kerrassaan.

   Ai säkin diggailet Stam1naa. Oli ihan mahtava keikka tykkäsin ihan hirmusti :).
   Oli kiva höpötellä teidän kanssa tänään. Tuuhan toistekin kommentoimaan kuule. Sulla on kyllä kiva herkkä blogi :).

   Poista