Sivut

22.3.2013

Hupsuja kuvia & arvontapohdintoja

Tänään on ollut pitkästä aikaa sellainen päivä, että on koko työpäivän hommat menny ihan liian putkeen. Tiedätte tunteen, kun joku asia menee niin hyvin, että alkaa jo pelkäämään, että koska tapahtuu joku katastrofi. Tietokone vähintään räjähtää tai kissa kaataa vesilasin piirustusten päälle.

No tänään on ollut just sellainen tunne. Olen saanut kahden viimisen päivän aikana uusia todella mielenkiintoisia kuvitusduuneja ja niiden kanssa naama on ollut kun Hangon keksi (on kyllä niin hassu sanonta, että piti oikeen googlettaa miltä se Hangon keksi näyttä). Pääsen tekemään kummassakin prokkiksessa oikein olan takaa vektorikuvitusta, jota harvemmin olen päässyt asiakkaille vääntämään. Itselle sitä on tullutkin sitten tehtyä sitäkin enemmän.

Sain myös kivan puhelun josta kerron myöhemmin lisää. Tämäkin liittyy duuneihin (wuuu, salaperäistä).

Blogillakin menee kivasti. Uusia lukijoita tulee jatkuvasti lisää, tervetuloa vaan kaikki uudet. Blogger-lukijoita onkin jo ihan piirua vaille sata. Siispä kun 101 bloggerissa rekisteröitynyttä lukijaa tulee mittariin, niin täällä starttaa arvonta! (Blogger-lukijat näkyy tuossa oikeassa reunassa ->
Siispä te, jotka ette vielä ole blogger-lukijoita liittykää tuosta oikealta niin saadaan arvonta käyntiin. Palkintona jotain valkoista ;).

Oikein kliffaa viikonloppua kaikille! Tässä teille mun tän päiväsiä työjuttuja. Aika kiva duuni mulla eiksnii? Heh.4 kommenttia:

  1. Mä kävin kattomassa sun portfolion, wau!! Saako sitä sulka- tai maatuskatyötä ostettua jostain? :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Graafikon työ on varmasti mahtavaa :)

    VastaaPoista
  3. Ihaniiiiii!

    VastaaPoista