Sivut

4.3.2013

Designtarraa seinälle

Blogiyhteistyö:

Designtarrat.fi on ollut tukemassa uuden kodin sisustustamme ja lahjoitti blogilleni kaksi seinätarraa, joista ensimmäisen esittelen nyt asennuksineen päivineen.

Ensimmäinen tarra on nimeltään lintuparvi ja se myö päätettiin pistää olohuoneeseen. Kivasti koko huoneeseen näkyvälle paikalle.

Tässä työvälineet: Tarra, teippiä vöhän oikeen kohda mallailuun ja joku kortti, mulla tuossa grafian jäsenkortti.

Vaihe 1:

"Tarra-arkki" koostuu kolmesta eri kekrroksesta, siirtokalvosta itse tarrasta ja  taustapaperista. Ensin "srkabasin" kortilla siirtokalvoa, jotta tarra tarttuisi siihen kiinni. Tämä kannattaa tehdä huolella, niin säästyy myöhemmin tuskailulta huonosti taustapaperista irtoavien osien kanssa.


 
Vaihe 2: 

Irrotin varovaisesti siirtokalvon kulman taustapaperista ja tarra lähti kiltisti tarttumaan mukaan. Irotin koko vasemman reunan, niin että sain sen liimattua seinään.


Vaihe 3:

Kun olin kiinnittänyt koko vasemman reunan seinään aloin hyvin varovasti irroittamaan taustapaperia koko lopusta tarrasta. Joitakin pienempiä osia piti matkan varrella rapsutella kortilla kiinni siirtokalvoon paremmin (ks.vaihe1).
Vaihe 4:
 
Nyt kun koko siirtokalvo oli seinässä skrabasin ja hankasin kädellä mustaa tarraosaa niin, että se tarttuisi seinään kiinni ja irtoaisi hyvin siirtokalvosta. Tässä vaiheessa myös huomasin, että seinäpintani hieman epätasainen lasikuitutapetti ei suinkaan ole ohjeiden mukainen "tasainen pinta" ja tarra ei meinannutkaan tarttua niin helposti seinään. Otin avuksi lusikan ja sen kuperalla puolella silottelin voimakkaasti tarraa - johan alkoi tarttumaan!

Irrotin varovasti koko siirtokalvon välillä lusikalla lisää hankaillen ja siihenhän se seinään kiltisti jäi koko tarra!Tässä yläpuolella lopputulos ja aivan ihanalta näyttää eikös? Kuvassa vasemmalla pikottaa myös meidän eteisen seinä jonka Jarkkeri ihana monitoimimies maalasi lauantaina. Toinen tarra tulee Jarkon musahuoneeseen ja siitä pistän kuvaa myöhemmin, mutta lintuja sinnekin saadaan laulamaan.

Lisää oikeen kivoja seinätarroja löytyy Designtarrat nettisivulta täältä KLIK!

11 kommenttia:

 1. Anonyymi4/3/13 21:48

  Ompas siisti, sanoo Oulu!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti tarra. :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Designtarrat on mun suosikkipaikka ostaa sisustustarroja, ihan siitä syystä että sieltä saa isojakin tarroja, minen tykkää pikkupiiperryksestä :D

  Hieno puu lintuineen!!!

  VastaaPoista
 5. Oon jo kauan ettinyt sopivaa siustustarraa ja jostain syystä en ole tuolta Designtarrat-sivustolta käynyt niitä katsomassa. Kiitos siis kommentistasi, en olisi muuten löytänyt blogiisi;)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi7/3/13 15:24

  sä oot kyllä harvinaisen paljon miehen näkönen..

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis ja paljon yksityiskohtia ihania tarkkoja yksityiskohtia! Kiva kun kerroit tuosta kiinnityksestäkin! :)

  VastaaPoista