Sivut

27.3.2013

Flunssantorjuntaa ja ah avocadoa

Täällä se vaan nokka vuotaa ja hytisyttää. Oon taistellut koko viikon orastavaa flunssaa vastaan kaikin kotikonstein. Teetä oon ryystänyt minkä napa vetää ja villasukat on pysyneet visusti jalassa. Oon perunut järjestäen kaikki jumpat ja koittanut muutenkin ottaa chillisti. Vaan ei, silti tämä viheliäinen nenän rääkkääjä nuha on asettunut hengitysteihini oikeen taloksi ja siellä nyt kutittelee kurkunpäätä. Ketale.

No tänään on ärsyttävästä flunssasta huolimatta ollut kiva päivä. Arvontaan on tullut teiltä lukijoilta ihan liikkiksiä kommentteja (nii mäki teitä, hehe) ja sain ruuaks mun lemppari avocadopastaa. Työtkin on loistanut yllättävän kivuttomasti nenästä peräisin olevasta loputtomasta eritevirrasta huolimatta.  Vaan mikä ihan parasta niin mä odottelen tällä hetkellä todella kivaa juttua tapahtuvaks: Mun ihanat, jo legendaariset kuviksen likat on tulossa meille viikonlopuksi ♥! 

Viimeks kokoonnuttiin Maanan luona Seiniksellä joulukkuussa. Ja nyt tytöt halusi tulla Lahteen meidän uutta kotia ja vanhaa LKO aikojen kotikaupunkiaan katsomaan. Niin ihanaa, halajan jo niitä höpöttelytuokioita ja kaikkea ihanaa. Tässä välissä onkin kerinnyt tapahtua vaikka ja mitä, mitä meidän pitää ihmetellä ja päivittää. Esimerkiksi Maana meni kihloihin ja haluan kuulla kyllä tähän liittyen kaiken. Jännittävää ja varmasti pirskahtelevan hauskaa!

Mitäs teidän pääsiäiseen kuuluu dyyds?


Näitä on kulunut PALJON.


Mun sukat ne mätsää kivasti työhuoneen mattoon


Punai on mun lemppari väri. Myös mukissa.
Tässä ihan pikkusen parempi kuva niistä printeistä, joita arvonnassani voi voittaa.


Ostin alkuviikosta avocadoja kypsymään ja tänään osa oli jo ihan kypsiä.


Tässä teille kelpo vinkki millä näkee kaupassa ettei avocado ole "menny yli": Nappaa tuo pieni nuppi pois...
Jos alta paljastuu vihreää ja avocado tuntuu näppiin hitusen pehmeältä se on täydellinen. Jos alta paljastuu jotain muuta kun vihreää niin se on mennyt jo pahaksi, älä osta sitä.Tässä oli mun aseet pastakeittiössä. Kukas se sieltä lusikasta kurkistaa, hehe

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista! iski se nuhan pirulainen tännekin nyyh... Kyl kevät ja kesä saisivat jo tulla!!!

    VastaaPoista
  2. KIva vinkki tuo avokaado tuoreus vinkki!


    VastaaPoista