Sivut

12.1.2012

Aamuväsy & iltajumppis

Se  olis taas kevätlukukausi alkanut ja mun pitäisi reippaana likkana joka päivä kipitellä heti aamusta kouluun. Voin kertoa, että joka ikinen aamu tällä viikolla ois kyllä aamu-unet maistunut pidempään,  kun mitä olen saanut nukkua ja siitähän on seurannut epämääräisiä päikkäreitä vähän sillon sun tällön. Heh.

No koulussa alkoi kuitenkin ihan kiva kurssi: Type Design. Koulun parhaan typografia opettajan johdolla pelataan fonttien kanssa ja suunnitellaan oma fontti perustuen jonkun olemassa olevaan käsialaan. Kiintoisaa eikö! Olen ollut yllättävän innoissani nimenomaan siitä teknisestä puolesta, mitä nyt ollaan harjoiteltu. Alkaa Fonlab tulemaan tutuksi hitaasti mutta suaketin varmasti.
Huomenna alkaa myös näyttelysuunnittelun ja markkinointiviestinnän kurssit. Näyttelysuunnittelua odotan jo sormet syyhyten, koska siellä kuulemma rakennetaan  oma pieni pienoismalli näyttelystä! Kurssi on siis kuin nakutettu tällaiselle armottomalle askartelun ja näpertämisen ystävälle! Tosi kivaa!
Muutenkin todella kiva, että välillä tehdään ihan muutakin kun näitä omia hommeloita.

Nyt alkaa taas työrintamallakin pitämään kiirettä. Iso työprojekti alkaa tällä viikolla ja tällä hetkellä mulla on työn alla yhden logon suunnittelu ja pienten korjauksien tekeminen ennen joulua erittäin kiireisenä pitäneeseen projektiin. No nyt kyllä on viimeisimmät hiomis korjaukset, että kyllä nyt näiden jälkeen jo on ihan valmiina se homma ja minä helpottunut, että se saadaan pakettiin. Tämä kyseinen projekti onkin kyllä ollut ehdottomasti lyhyen graafikon urani haastavin. On se ollut sen kaiken stressin arvoista, olen oppinut taas uutta teknisesti ja ideoinnintasolla niin paljon. Ja hei kunhan palkka rapsahtaa tilille, niin Anselmi lähtee ostamaan uutta parasta työkaveria (sitä kuumeisesti odottaen, alkaa tämä vanha paras ystävä jo käymään vähän pieneksi).

Olen myös viime aikoina kunnostautunut ihan hurjasti kuntoilun saralla ja otinkin lähikuntosalille kuukausikortin. Olen käynyt siellä ihan hurjan ahkerasti ja tänään Jarkolle pullistelin hauistani kuinka se onkin kasvanut (hehehe). Lahden Naisvoismitelijoiden jumpatkin alkoi taas tällä viikolla ja siellä rehkittiin eilen niin, että sykemittari lauloi. Tämän päivän sheikkasin hiki päässä reggaeton –tunnilla ja voi pojat oli hauskaa! Että tammikuun 11 päivästä olen liikkunut yhdeksänä, ei paha!  Tätä mun innostusta kovasti siivittää se, että otettiin rakkaan ystäväni Raisan kanssa laihis diili. Jollei tällä heilumisella ala kilot ropiseen, ni sit hyväksyn kohtaloni ja syön aamupalaksi pullaa. No se oli vitsi, se ettei onnistuta ei ole vaihtoehto. Haastankin teidät rakkaat lukijat mukaan kunnonkohotukseen ja mahan kutistukseen näin joulun pyylevien viikkojen jälkeen! Eli ei muuta ku liikkumaan ja syömään hyvin!

Nyt lähden nukkumaan kipin kapin, ettei aamulla niin paljoo taas ärsytä repiä itseään sängyn pohjalta ylös. Guten Nacht!


1 kommentti:

  1. Eikä!! Kuulostat ihan liian reippaalle!!! Kun vain saisin itsenikin keräiltyä että pystyisin samaan. Otin kyllä jo ensimmäisen askeleen: Sanoin Joonalle että haluan sykemittarin. :DDD

    On kyllä kivoja juttuja sulla, ahkeruudesta seuraa kaikenlaista mukavaa sen lisäksi tietty, että on ylipäätäänkin kiva saada jotain aikaan.

    Ihana uusi vuosi, toivottavasti jatkuu yhtä reippaissa merkeissä <3 Ja välillä päikkärit on poikaa.

    VastaaPoista