Sivut

2.1.2012

Hyvää Syntymäpäivää Uutistoimisto Anselmi!

Näin se on kuulkaas rakkaat blogin tutkiskelijat vuosi mennyt ja Uutistoimisto Anselmi täytti tänään yksi vuotta! On ollut ihana huomata kuinka suurissa määrin teitä täällä blogissani toisinaan pyörii. Kiitos siitä ihan hurjasti. Sillä te hyvät lukijat olette iso syy siihen miksi tätä pientä uutistoimistoa on niin hurjan hauska pitää yllä.
Tämän kunniaksi Uutistoimisto Anselmi löytyy nyt myös facebookista! Käykääpä tykkäämässä, niin saatte ilmoituksen päivityksistäni suoraan uutisvirtaanne.


Kiitos kaikille kovasti ja voin luvata, että tämä tuleva vuosi tulee olemaan vielä edellistäkin tapahtumarikkaampi! Nyt onkin teidän aika toivoa: Mistä toivoisitte minun kirjoittavan näin vuonna 2012? Sana on nyt täysin vapaa, että antaa kuulua ihan rohkeasti.
Tuleva uudistus ainakin lähitulevaisuudessa tulee olemaan erillinen portfolio välilehti, josta näätte vähän mitä minä duunailen aina kun “on ihan himmee kiire eikä kerkee mitää eikä ketee tekee ei näkee”, heh.


Eli kiitos ja kuittaus kaikille teille!

Anna Polkutie,
Uutistoimisto Anselmi3 kommenttia:

 1. Anonyymi3/1/12 09:18

  OIkein hyvää 1-vuotis synttäriä Uutistoimistolle!

  amp

  VastaaPoista
 2. Iloista synttäriä vaan!

  Näin ex-lahtelaisena ja ex-muotsikkalaisena kaikki niihin aihealueisiin liittyvä kiinnostaa tietysti... :) Sekä ihanainen Leon!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia!

  Ja Kirsikalle kiitos aihetoiveesta :)! Tuo järjestynee helposti kun koulu taas alkaa rullaati rullailemaan ensi viikosta etiä päin :)! Vielä kun sitä hetken saa olla Muotsikan hellässä huomassa <3!

  VastaaPoista