Sivut

23.1.2012

Smoothien makuinen maanantai

Kävin tuossa aamulla heittämässä pienen salitreenin ja sen jälkeen alkoi hiukomaan, niin pyörätinpä blenderilläni ihanaisen hyvän mielen smoothien! Siitä tuli ihanan väristä ja namskis, niin hyvän makuista!

Tässä ohje kannulliseen, josta tulee isot lasit smoothieta kahdelle

- purkki maitorahkaa
- pari desiä maitoa
- 300g puolijäisiä mansikoita
- purkki hedelmäsosetta (piltti, bona, muksu...mitä näitä nyt on)
- jos näillä ei vielä makeutta tule smoothieeseen tarpeeksi, niin sekaan voi heittää ananasmurskaa
- pari lusikallista pellavansiemen-mustikka-rouhetta tuo smootieeseen hyvän tujauksen omega kolmosia

* Itse sekoitan ainaekset osissa niin, että laitan ensin osan mansikoista ja maitorahkan blenderiin ja pyöräytän ne hienoksi, sitten lisään loput ainekset ja pyöräytän loppuun tasaisesksi ihanaksi smoothieksi. Välillä pitää lusikalla jeesailla, jos mansikat on viellä liian jäässä (tätä on syytä välttää ettei blenderi hajoa).
Ja sitten naatiskelemaan! Tätähän ei sitten ole lupaa juoda ilman ihanan värisiä pillejä!

Smoothie on loistava aamupala mun kaltaiselle aamutorkulle, sillä tämän kun tekee illalla valmiiksi jääkaappiin, niin aamupalan nauttimiseen menee kaksi minuuttia meikkailun ja hiustenlaiton lomassa. Ja hei mikä parasta, tässä ei ole mitää ylimäärästä sokeria!

Nam nam!

Mahti smoothie <3!

Smoothie on loistava aamupala, välipala tai iltapala!

5 kommenttia:

 1. Kerro sitten monelta voidaan tulla hörppäämään mukit kylmää! .:Anaconda:.

  VastaaPoista
 2. Pistäppä Anaconda muistiin tämä! Soijatuotteilla tehty smoothie sopii myös maitoallergikoille ;)!

  VastaaPoista
 3. Niin herkullisen näköistä!

  VastaaPoista
 4. Lissää näitä ohjeita! :) Pitääki hakkee tota pellavansiementä. Onks se kuinka kuidukasta? Jos vertaa esim. vehnäleseeseen? Ja hei, ei ne jäiset mansikat riko blenderii ku käyttää siihen sitä pulse toimintoa.

  VastaaPoista
 5. Pitääpä tehdä ruokaohjeita lissöö, kun noin ootte iloisina tästä, hyvä hyvä. Pipsa, myö ollaa saatu blenderi hajalle vaikka pulseakin ollaan käytetty. Sit katottiin ohjetta, että liian jäisiä marjoja on syytä välttää. Onneks meni takuun piikkiin.
  Ja täältä löydät ton mun käyttämän pellavarouheen speksit: http://www.valo24h.fi/tuotteet/paahdettu-rouhittu-pellava-mustikka/ tota saa ainakin meillä ihan lähi k-kaupasta 6 eurolla. Eli halpaakin viel verrattuna luontaistuotekauppoihin. Tekee hyvvöö :)

  VastaaPoista