Sivut

28.1.2012

Leijonakuningasta vuosien takaa

Mikä on Disneyn paras piirretty? Väittäsin että kovin moni vastaisi Leijonakuningas! Itse en ehkä osaa juuri sanoa sitä yhtä ylitse muiden, mutta kyllä tuo Leijonakuningas on siellä ihan top kolmessa. On jokseenkin hauskaa kuulua juuri siihen sukupolveen, jonka lapsuus on piirtynyt kuviksi hyvi pitkälti Disneyn piirrettyjen muodossa.
No miten nämä lapsuuden ihanat nostalgiapläjäykset nyt tuli ajankohtaiseksi? Tietysti siten, että olemme ensi keskiviikkona menossa meidän luokan tyttöjen kera katsomaan Leijonakuninkaan 3D-versiona leffaan! Ihan mahtavaa! Otettiin päivänäytös, ettei olisi niin paljon muita katsojia, jos vaikka intaudutaan laulamaan alun tunnaria tai herkitystään vuolaisiin kyyneliin Mufasan poismenon hetkellä. Voi olla kyllä melko hieno elämys. Sitä odotellessa kuunnelkaamme vähän soundtrackia ja tietysti sillä ehdalla suomen kielellä!

Mikä on sun paras/kauhein Disney-muisto? Entä mikä on kaikkien aikojen baras Disney-biisi?

3 kommenttia:

 1. Pakko tunnustaa että jostain syystä en oo ikinä päässyt mukaan tohon lion king -vouhotukseen :/ Katoin sen joskus pienenä enkä edes muista siitä mitään. Joululomalla katoin sen kun saatiin se dvd lahjaksi, nukahdin!!!
  Ehkä se johtuu siitä että vaikka meillä oli paljon Disneyleffoja omana niin Leijonakuningasta ei koskaan ollu ennenku nyt. Ja ne mitä oli ensimmäisenä, (esim. Kaunotar ja Hirviö, Kaunotar ja Kulkuri, Pieni merenneito jne jne) on ne kaikkein rakkaimmat.

  Ja siis toi Kaunotar ja Hirviö on vaan ihan sikahyvä. Se on kyllä niin mun lemppari, siinä on niin älyttömästi kaikkea hauskaa ja hyvät piisit!!

  VastaaPoista
 2. Joo Ariel oli kanssa ihan mun ykkösjuttuja penskana. Siin on ihanat biisit. Samoin Aladin. Äh ne on kaikki ihan hurjan hyviä :D!

  VastaaPoista
 3. Joo Aladdin!! Se tuli jouluaattona telkkarista :)

  VastaaPoista