Sivut

21.1.2012

Juustokakkua ja lumipyryä!

Onpas ollut oikeen luminen viikko! Lunta on tupruttanut ihan totuuteen ja loppua ei näy. Radiossa sanoi, että äänestyspäivää saadaan huomenna viettää koko Suomessa lumipyryisissä tunnelmissa. Mutta ihan kiva, että vihdoin saatiin ihan rehti talvi. Ei näyttänyt kovin lupaavalta tämän talven osalta kuitenkaan aluksi sekään homma. Muistakaahan muuten huomenna äänestellä ahkerasti, niin voidaan illalla sitten jännittää miten käy!
Myö vietettiin alkuviikosta Jarkkis kullan synttäreitä ja sen kunniaksi tehtiinkin ihan ensimmäistä kertaa juustokakku (kiitos Kinuskikissan, ihana ohje löytyy TÄÄLTÄ)! Siitä tuli niin onnistunut ja kaunis etten ollut uskoa silmiäni kun sitä vuoasta irroteltiin. Jotkut saattavat muistaa myös viimevuotisen lasten kakun, minkä Jarkolle tein, että siitä pientä kehitystä ehkä.
Olin myös eilen koulu- ja työreissulla Helsingissä ja tuli käytyä katsastamassa Kiasman ´Thank you for the music - Kuinka musiikki meitä liikuttaa´ -näyttely. Se oli kyllä antoisa ja mielenkiintoinen, kuten Kiasman näyttelyt yleensä (täältä tietoa siitä). Ostin myös taideopiskelijoiden pääsykortin valtion museoihin, niin pitänee nyt sitten joka Helsingin reissulla alkaa käymään museoissa ihmettelemässä ja ihastumassa.

Vaan nyt tämä tyttö syventyy täksi illaksi työn pariin. Ei muuta kuin oikein hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti! Tässä muutama kuva:Kattokaa nyt mikä ilme, ei oo sulosempaa miestä!
Nami nam!Kaupungintalo talviasussaan. Kaikki ulkopaikkakuntalaiset luulee tätä aina kirkoksi, heh

Hei mites noi ajokelit?

Rugby patsas...eiku?

1 kommentti:

  1. Oiiii, mikä kakku! Olet oikein kakkumaakari selvästi :) Ja jarkkokin selvästi tykkää!

    amp

    VastaaPoista