Sivut

30.1.2011

Shopiti-shop-shop!

Viikonloppu on mennyt rattoisasti vähän löydöstellessä. Eilen kävin tarkastamassa Antwerpenin parhaan ostoskadun Meerin ale-antimet. Ja niitähän piisasi!
  Täällä vietettiin ale-kauden viimeistä viikonloppua, joten lähes jokaisessa liikkeessä löytyi tarjouksia aina -70% asti. Väenpaljous oli myös sen mukainen. Siinä pieni lahtelainen oli ihan helisemässä kun väkeä tunkee joka puolelta kahmimaan alekamaa kouriinsa. Kaiken lisäksi nämä tapaukset täällä ottavat vielä koiransa mukaan näemmä joka paikkaan! Pullistelevien vaaterekkien välissä poukkoillessani sain ihan tosissani varoa, etten astunut kenenkään rekun päälle.
  Antwerpen on täynnä ihania liikkeitä, enkä varmasti nähnyt kun murto-osan niistä. Yksi kauppa sai kuitenkin sydämeni lepattamaan onnesta: Urban Outfitters (Heillä on myös nettikauppa, joka toimittaa tilauksia myös Suomeen: Täältä löytyy)! Ihana puoti täynnä ihania vaatteita, tavaroita, laukkuja, koruja, kirjoja…ah, kaikkea mitä pieni graafikko toivoa saattaa. En VIELÄ ostanut kaupasta mitään, koska ko putiikin hintataso on myös laadun mukainen. Katsoo sitten keväällä kuinka paljon on rahaa jäljellä ja matkalaukussa tilaa.
  Löysin muista liikkeistä ihanan huivin, villaisen boleron, mekkosen ja kaksi paitaa Jarkolle, kaikki -70%, joten hinnaksi kullekin tuotteelle jäi huimat 5e/kpl.
Sitten pyyhkäisin vielä liittymäkauppaan ja sieltä prepaid liittymä kätösessä onnellisena kämpille. Loppu ilta menikin rattoisasti parit Kriekit siemaillen ja ensimmäistä omakuvaa (piirustustuntia varten) piirustellen.
  Tänään pääsinkin sitten löydöstelemään uudestaan, kun lähdin Kachirin kanssa käymään paikallisella nuorisokeskuksella järjestettävässä kirppistapahtumassa. Tunnelma Kavkassa oli ihana. Paljon nuoria kaupunkilaisia, ostamassa ja myymässä kivoja vaatteita ja tavaroita jonkin sortin electropopin soidessa taustalla. Kirppispaikan edessä joukko nuoria myi hodareita eurolla. Ja löytöjähän sieltäkin tuli sitten tehtyä: mukaani lähti kolme rannekorua yhteishintaan euron, pieni rahapussukka kolikoille (kyllästyin etsimään sentin kolikoita rahapussin syövereistä) ja ihanat kangastennarit kolmella eurolla. 
  Olen enemmän kuin tyytyväinen löydöksiini tälle viikonlopulle. Kun esittelin ostoksiani skypen kautta Jarkkoselleni hän tuumasi, että ”tolla menolla sulla on keväällä niin paljon kamaa, ettet saa niitä ees mukaas”…hyvin mahdollista. Siispä kaikki jotka tänne tulee mun vieraaksi voikin sitten henkisesti varautua viemään mukanaan sellaiset 5-10kg kamaa Suomeen mennessään (ei koske Janettia ja Raisaa, te ostatte kuitenkin itse täältä sen 50kg kun näette nämä kaupat, hehe).
  Nyt on sitten eka viikko Antwerpenissa takana. Osaan jo liikkua täällä melko kivasti ja muutenkin elämä alkaa sujumaan ihan mukavasti. Viikkoon on kyllä mahtunut monen moista fiilistä. Riemua ja harmia. Jarkkoa ja Vitoa on ollut toisinaan kamala ikävä, samoin kaikkia muita läheisiä. Mutta joskus sitä unohtaa ihan kaiken, kun on niin innoissaan kaikesta tästä uudesta. Aika kuluu kuitenkin hurjan nopeasti.

Lopuksi taas vähän kuvaa tältä viikonlopulta

Informaatiografiikkaa parhaimmillaan

Tällainen huivi!

Onnellinen ihminen

Ai että ku on ihanat popot

löytöjä <3

Eka omakuva...hmmph

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti