Sivut

16.1.2011

Löytö takaa hyvän mielen.


Löytäminen on mukavaa. Poistomyynneistä  miinus seitkytä rossalla ostettu täydellinen mekko saa suupielet hymyyn hämmästyttävän pitkiksi ajoiksi. Uskallan kuitenkin väittää, että vielä iloisemmaksi tulen, jos teen hyvän löydön kirpparilta tai kierrätyskeskuksesta. Silloin löytö on usein kaupan ainoa samanlainen ja suurella todennäköisyydellä erittäin halpa. Ja hei kierrätys on jees!
  Kävin yksi päivä ohimennen Kontissa ostamassa nappeja huulirasvapussukoihin (Lahden Kontissa on aivan ihana tuunaustori) ja tein samalla aivan ihanan löydön: täysin käyttämättömät kenkuliinit kolmella eurolla. Päältä kengät ovat aitoa nahkaa ja niin mukavat jalassa, että ei uskoisi. Näillä kelpaa käpsytellä keväämmällä Antwerpenin katuja sääret säihkyen. Talvikenkäni, nahkaiset saappaat löysin samaisesta kontista viidellä eurolla ja ovat palvelleet tämän talven hurjilla pakkasilla kiitettävästi.
En millään malta odottaa, että pääsen tutustumaan Antwerpenin kirppisvalikoimaan. Että ei muuta kun kipin kapin kirpparille tyypit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti