Sivut

7.1.2011

Its a little bit funny this feeling inside

Oon tässä viime aikoina kuullut hämmästyttävän paljon erinäisiä uutisia. Vauva-, kihla-, kämppä-, auto-, koira-, vaippa-, duuni-, (taas tuli lista)…jne-uutisia. On ihana huomata, kuinka ihmisillä menee kivasti ja aiemmin tyttöjen illoissa kiherretyt ja kirjeissä listatut haaveet toteutuvat. 
 Siinä onnellisen fiilistelyn sivussa huomasin kuitenkin myös odottamattoman tunteen; So called ”yhteisön paine” pökkäisi aivojani. Ystävä- ja tuttavapiirissä tapahtuvat muutokset pakottavat miettimään, että mites mä? Pian 25, kimppakämppäläinen, opiskelijan retku, joka vielä ennen vuotta 1975 oisi joutunut maksamaan vanhanpiian veroa (ihanaa!).  Hetkeksi pääni valtasi paine: Onkos tässä itelläki jo kiirus alkaa miettimään että minkä väriset rattaat olisi ne parhaat? Ajatuksen kulku päässäni oli kieltämättä ”kitkerän nannaa”, kuten eräs viisas ihminen sanoisi. 
  Juteltiin tästä tyttöjen rimpsareissulla (kiitos siitä likat) ja muutaman henkisen lätärin (kiitos Janet, heh) jälkeen tulin siihen tulokseen, että Anna sinä liikaa asioita pohtiva aivoilmavaivainen hupsu kaikki aikanaan ja aikansa kaikelle (puhun aina itselleni näin ihanasti)! Eli tää tyttö lähtee nyt Belgiaan ja kriiseilee sit parin vuoden päästä uudemman kerran. Ja vastaus on vihreet tai beiget.

Nyt kun päähäsi on kylvetty ajatuksen jyvä, niin katso tämä jos uskallat:
ja tässä faktaa teille peppuliinit, jotka ette usko

Havainnollistava kuva aivokaasuistani


2 kommenttia:

  1. Anonyymi7/1/11 12:33

    Hieno kuva! =) t:ana

    VastaaPoista
  2. Hauska toi kuva >:---)) ja ei sulla vielä mitään hätää ole! Nuori tytön hupakko

    VastaaPoista