Sivut

23.1.2011

Anna on Antwerpenissä!


 Eli saavuin eilen aamulla Antwerpeniin 10:55 paikallista aikaa (-1h Suomen aikaan) ja lento sujui paljon odotettua helpommin. Ihan turhaan ressasin tätäkin.
Antwerpeniin tulin bussilla ja keskustasta paikallinen tuttu tuli sitten noutamaan mut ja toi kämpille. Ensimmäinen kulttuurishokki lienee tämä lumettomuus. Lunta ei yksinkertaisesti ole missään ja vihreää nurmea näkyy siellä täällä. Vaan ei haittaa kyllä yhtään.
  Kämppä on oikein mukava ja kotoisa. Oikee todellinen opiskelijaboxi, mutta kyllä tässä kodin tunnun saa itelle neljäksi kuukaudeksi. Toi kaasulämmitys on ainoa mikä mua tosissaan epäilyttää, heh. Ehkä osaan käyttää sitä myrkyttämättä itteäni tai tekemällä tonnien laskua. Hope so.
  Keittiö on aika hävityksen kauhistus, mutta jos tekisin pienen siivousiskun sinne tänään. Olisitte nähnyt kämppiksen ilmeen kun se maisto salmiakkia, heh. Vein tonne alakerran pöydälle pussillisen Halvan salmiakkeja tulkkareiks. Kämppikset vaikuttaa ihan mukavilta (oon tavannu kaksi) ja talossa onkin paljon artsuu porukkaa. Yks opiskelee vissii teatteria ja useempi on sit musaopiskelijoita.
  Tää kaupunki on kyllä uskomattoman kaunis paikka paikoin. Paljon on toki sellasta vanhaa rappioitunutta tönöä tässä munkin huudeilla, mutta jo se, että talot on rakennettu ihan ripirinnan kapeiksi pötköiksi on jotenkin uskomattoman suloisen näköistä. Saatan lähtee tänää vähän kuvailee, jos ei sada.
 Huomenna lähdenkin sitten jo koulua zekkaamaan!

Mutta tässä muutamat kuvat lennolta, muuta en oo viel kerinnyt kuvaamaan.

Suuri osa kanssamatkustajista oli Aasiasta

Lentoyhtiöllä oli uskomaton luotto mun hätätilanteen toimintakykyyn

Pilvien yllä Anna manna liitää

Mitä tohon nyt voi sanoa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti